WhatsApp: Anuntul INCREDIBIL care a BLOCAT Multi Utilizatori

WhatsApp a facut un anunt incredibil care a blocat multi utilizatori din intreaga lume, iata ce a confirmat in mod oficial pentru toti oamenii acum.

WhatsApp utilizatori

WhatsApp a avut in cursul zilei de ieri un anunt oficial facut de catre compania din spatele platformei de mesagerie, iar multi utilizatori au ramas surprinsi sa afle ceea ce s-a intampla in ultimii ani. Cei de la WhatsApp au anuntat in cursul zilei de ieri ca au depasit cifra de 2 miliarde de utilizatori activi in cadrul platformei de mesagerie, o cifra cu adevarat impresionanta, dar care arata cam cat de multa lume o foloseste pentru a comunica in fiecare zi.

WhatsApp a facut marele anunt la peste 2 ani dupa ce a dezvaluit ca are 1.5 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, ritmul de crestere al platformei incetinind serios in ultimii ani, ceea ce e normal. Pe Pamant exista 7 miliarde de oameni, insa numarul celor care au acces constant la internet este mult mai mic decat acesta, astfel ca si WhatsApp se loveste de limita de utilizatori care au telefoane si pot folosi aplicatii de mesagerie in dispozitivele pe care le detin.

WhatsApp: Anuntul INCREDIBIL care a BLOCAT Multi Utilizatori

WhatsApp nu a oferit mai multe detalii privind numarul de mesaje trimise zilnic, cate poze si clipuri video trimit oamenii, cate apeluri fac, etc, insa a vorbit mult si fara rost de “securitatea” pe care o ofera. Aplicatia WhatsApp a fost in centrul multor scandaluri privind problemele de securitate pe care le are platforma, inclusiv telefonul presedintelui Amazon fiind spart din cauza ei, deci e clar ca vorbim despre un serviciu care nu este sigur, si nu trebuie privit in acest fel.

“Suntem încântați să împărtășim că, de astăzi, WhatsApp sprijină peste două miliarde de utilizatori din întreaga lume. Mamele și tații pot ajunge la cei dragi, indiferent unde se află. Frații și surorile pot împărtăși momente care contează. Colegii de colaborare pot colabora, iar afacerile pot crește conectându-se ușor cu clienții.”

WhatsApp, indiferent ce prostii spun cei de la Facebook, sau de la aceasta companie, nu este o platforma sigura, si nu trebuie sa va bazati pe faptul ca ale voastre conversatii sunt securizate. Acest lucru nu este real pentru WhatsApp, deci acele 2 miliarde de persoane de pe glob care folosesc platforma nu au conversatiile protejate, dar pentru peste 99% acest lucru nu conteaza, deci toata povestea companiei despre securitate e complet inutila.

WhatsApp a ajuns la 2 miliarde de utilizatori activi lunar in platorma in intreaga lume, iar asa se apropie de reteaua de socializare Facebook, fiind produsul cu al doilea cel mai mare numar de utilizatori activi.