Huawei P40 Pro: DATA de LANSARE a Celui mai Asteptat Telefon

Huawei P40 Pro are data de lansare stabilita de catre compania chinezeasca, iata ce a fost anuntat cu privire la ziua in care il vom vedea in mod oficial.

Huawei P40 Pro DATA LANSARE

Huawei P40 Pro este urmatorul smartphone premium important pe care cei de la Huawei il vor lansa pentru clientii din intreaga lume, iar el va veni si cu cel putin alte doua modele din aceeasi serie. Desi cei de la Huawei au anuntat noaptea trecuta ca vor organiza un eveniment la Barcelona in cursul zilei de 23 februarie, acesta nu ne va aduce si Huawei P40 Pro, ci va aduce alte produse importante, inclusiv un posibil Huawei Mate XS, sau un televizor.

Huawei P40 Pro ar urma sa aba parte de o prezentare intr-o conferinta proprie pe care cei de la Huawei ar urma sa o organizeze pe data de 26 martie, cel putin in baza informatiilor venite de la diverse surse apropiate companiei. Inca din 2019 a fost anuntat de catre un manager al Huawei faptul ca Huawei P40 Pro va fi prezentat la sfarsitul lunii martie in cadrul unei conferinte ce va fi organizata la Paris, iar 26 martie este o zi in care totul s-ar putea intampla.

Huawei P40 Pro: DATA de LANSARE a Celui mai Asteptat Telefon

Huawei P40 Pro ar putea fi anuntat in aceeasi zi cu seria de anul trecut, si asta nu ar fi ceva neobisnuit, dar desigur ca data ar putea fi afectata de catre Coronavirus, chiar si conferinta in sine putand fi afectata. Data de 26 martie a fost aleasa de catre chinezi inainte ca Coronavirus sa devina atat de periculos, astfel ca intreaga conferinta pentru Huawei P40 Pro ar putea fi amanata total, insa acum data cunoscuta de catre toata lumea este 26 martie si nu alta zi.

Huawei P40 Pro ar urma sa fie prezentat la final de luna martie, insa in magazine seria de telefoane ar putea ajunge in mod oficial abia undeva prin aprilie, desi deocamdata nu se stie cand. Este foarte posibil ca Huawei P40 Pro sa fie lansat segmentat, initial doar in China, pentru ca nu are aplicatii si servicii de la Google, iar mai apoi in alte tari, ceea ce desigur ca nu e tocmai bun pentru a genera vanzari foarte mari pentru noua serie de telefoane.

Huawei P40 Pro va genera totusi foarte mare interes in randul fanilor celor de la Huawei chiar daca vanzarile nu vor fi atat de mari pe cat isi doreste compania, dar aici problema sta la lipsa aplicatiilor Google, Facebook, etc.