Android 11: OFICIAL, Google si MARELE ANUNT pentru Telefoane

Android 11 a devenit oficial, compania Google facand marele anunt pentru telefoanele din toata lumea, iata ce au scapat americanii pe internet peste noapte.

Android 11 oficial

Android 11 a devenit oficial, aseara compania Google publicand primele informatii cu privire la urmatoarea mare actualizare pentru sistemul de operare care va f inclus in telefoanele din toata lumea la final de 2020. Totul a durat doar cateva minute, iar asta pentru ca Google a publicat din greseala informatii cu privire la Android 11 pe website-ul dedicat dezvoltatorilor sai, dar asa a confirmat fara dubiu faptul ca actualizarea va fi lansata cu acest nume.

Android 11 a avut si unele dintre noutatile importante listate de catre cei de la Google in website-ul dedicat dezvoltatorilor, impreuna cu un link pentru download, care desigur ca nu ducea la vreun fisier. Chiar si asa, Android 11 are anuntate de catre compania Google schimbari mari pentru protejarea datelor din telefoanele utilizatorilor, suport extins pentru telefoanele pliabile, extensii pentru platforma Vulkan, si multe alte schimbari foarte importante.

Android 11: OFICIAL, Google si MARELE ANUNT pentru Telefoane

Android 11 oficial google

Android 11 are in imaginea de mai sus detaliate cateva dintre marile schimbari pe care compania Google le-a pregatit pentru utilizatorii de telefoane, acestea fiind vizibile timp de cateva minute in website. Cei de la Google spun ca exista multe schimbari pentru felul in care functioneaza Android 11, astfel ca dezvoltatorii vor trebui sa faca schimbari mari pentru aplicatiile pe care le dezvolta, astfel incat ele sa includa toate aceste noutati.

Android 11 nu a avut pana acum dezvaluite prea multe dintre noutatile importante pe care le putem astepta in telefoane, iar cei de la Google nu dezvaluie prea multe nici acum. Pe de alta parte, compania da de inteles ca Android 11 va pune mai mare accent pe securitate, astfel ca ar trebui sa avem parte de ridicarea protectiei datelor la un cu totul alt nivel pentru a le oferi utilizatorilor siguranta ca orice fac in telefoanele lor, va ramane acolo.

Android 11 va fi prezentat in mod oficial in luna mai in cadrul conferintei Google I/O, insa public va fi distribuit abia de undeva de prin august, iar in telefoane va ajunge si mai tarziu decat atat.