Samsung GALAXY Z Flip Atrage Rapid Precomenzi de la Fani

Samsung GALAXY Z Flip precomenzi

Samsung GALAXY Z Flip a atras deja interes din partea fanilor Samsung, al doilea telefon pliabil al companiei coreene avand deschisa o runda de precomenzi in ziua de 11 februarie, iar cele 900 de unitati oferite au fost comandate in cateva ore.

Samsung GALAXY Z Flip este vandut la preturi de aproape 1500 de euro, insa in Coreea de Sud fanii inraiti ai companiei Samsung par sa fie foarte interesati de telefon, si par sa fie dispusi sa plateasca oricat pentru a intra in posesia sa.

Samsung GALAXY Z Flip este un telefon pliabil care a fost gandit cu o abordare diferita in comparatie cu ceea ce am vazut la modelul lansat in cursul anului trecut, iar asta pare sa atraga atentia multor oameni acum.

Samsung GALAXY Z Flip a fost oferit in doar 900 de unitati, deci nu ne putem face o idee clara cu privire la succesul sau real, dar vom afla mai multe despre asta chiar de astazi, cand incep vanzarile pentru telefon in toata lumea.

Samsung GALAXY Z Flip este, din punctul meu de vedere, telefonul pliabil pe care cei de la Samsung ar fi trebuit sa il lanseze de la bun inceput, insa chiar si atat de tarziu, e bine oricum ca el ajunge sa fie oferit utilizatorilor din toata lumea.