Huawei: Pusa OFICIAL SUB ACUZARE, Ce ar fi Facut ILEGAL Acum

Huawei a fost pusa oficial sub acuzare de catre procurori, iar de ce ilegalitati este acuzata compania americana de aceasta data, si ce declaratii a facut.

Huawei ilegal

Huawei a fost pusa in mod oficial sub acuzare de catre procurorii din SUA, acestia luand toata lumea prin surprindere cu aceasta actiune care vizeaza compania chinezeasca, mai ales ca nu e prima de acest gen. Cei de la Huawei au fost pusi sub acuzare de catre procurorii din SUA pentru ca ar fi furat secrete industriale ale unor companii americane, dar si pentru ca ar fi ajutat Iranul sa-si spioneze cetatenii in perioada protestelor care au avut loc in 2009.

Huawei este acuzata de catre procurorii din SUA ca ar fi fost parte a unei conspiratii care ar fi avut drept furtul de secrete industriale de la 6 companii americane, iar compania a mai avut parte de acuzatii similare in trecut. Mai mult decat atat, cei de la Huawei sunt acuzati de catre procurori ca ar fi incalcat o lege care vizeaza combaterea crimei organizate, deci vorbim despre acuzatii extrem de grave care le sunt aduse chinezilor direct din SUA.

Huawei: Pusa OFICIAL SUB ACUZARE, Ce ar fi Facut ILEGAL Acum

Huawei a mai avut impotriva sa lansate acuzatii privind vanzarea de produse catre Iran, incalcand embargo-ul impus de catre SUA, dar cele privind monitorizarea si identificarea protestatarilor din miscarile de strada din 2009 reprezinta ceva nou. Practic, Huawei este marcata de catre americani ca fiind o firma care ajuta regimurile represive sa-si spioneze cetatenii, dar asta nu e prima oara cand se intampla asa ceva, acum cateva luni acuzatii similare fiind facute impotriva chinezilor, dar in Africa.

“Procurorii americani au acuzat joi Huawei că ar fi furat secretele comerciale și au ajutat Iranul să urmărească protestatarii în ultima sa acuzație împotriva companiei chineze. În rechizitoriu, Huawei Technologies Co a fost acuzat de conspirație pentru a fura secrete comerciale de la șase companii tehnologice din SUA și de a încălca o lege de rachetă folosită de obicei pentru combaterea criminalității organizate. Printre alte acuzații, aceasta spune că Huawei a instalat echipamente de supraveghere în Iran, care au fost folosite pentru a monitoriza, identifica și reține protestatarii în timpul manifestațiilor anti-guvernamentale din 2009 din Teheran.”

Huawei a raspuns in fata acestor acuzatii si a spus ca totul este doar o tenativa a guvernului SUA de a-i distruge iremediabil reputatia din motive care au legatura cu concurenta si nu aplicarea legii. Tot razboiul pe care SUA, mai bine zis Donald Trump, il duce impotriva Huawei a ridicat multe semne de intrebare de-a lungul timpului, iar asta pentru ca el pare sa fie unul dus mai mult cu China decat cu compania in sine, dar ea este in mod direct afectata.

Huawei a mai fost pusa sub acuzare intr-o alta actiune penala a procurorilor din SUA, si e posibil ca lucrurile sa nu se termine aici, avand in vedere dorinta lui Donald Trump de a ingenunchea compania.