Coronavirus: Ce se Intampla cu Lansarea iPhone 12 din Toamna ?

Coronavirus lansare iphone 12

Coronavirus a fost anuntat ca urmand a avea un impact serios asupra lansarii seriei iPhone 12 a companiei Apple, iar asta desi suntem abia in februarie, iar telefoanele ar trebui sa fie lansate undeva prin septebrie pentru oamenii din intreaga lume.

Coronavirus a blocat activitatea multor fabrici din China, acolo unde sunt produse si multe dintre componentele care ar trebui sa fie implementate in iPhone 12, insa se pare ca lucrurile urmeaza sa revina la normal pana in vara, cand incepe productia telefoanelor.

Coronavirus ar urma sa intarzie initierea productiei pentru unele dintre componentele care vor fi folosite in iPhone 12, dar per total, productia noilor modele de telefoane nu ar trebui sa fie intarziata in vreun fel, conform partenerilor celor de la Apple.

Apple inca planuieste sa lanseze seria iPhone 12 in toamna, iar daca vor exista probleme din cauza Coronavirus, atunci e posibil ca doar stocurile sa fie limitate, fara ca lansarea in sine sa fie afectata in vreun fel, iar compania sa-si modifice planurile.

“Apple este probabil să rămână la planurile sale de a-și dezvălui dispozitivele iPhone pentru următoarea generație la un eveniment produs în septembrie, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți, deși producția din acest an a noilor iPhone-uri ar putea fi amânată până după iunie din cauza focarului de coronavirus, …”

Coronavirus da peste cap planurile multor companii care au planificate lansari de produse importante in cursul acestui an, iar iPhone 12 ar putea fi doar unul dintre telefoanele care va fi lansate in stocuri limitate in cursul acestui an.