Orange: Anuntul IMPORTANT, ce TREBUIE sa STIE TOTI Clientii

Orange a facut un anunt foarte important pentru toti clientii din intreaga tara, iata ce a dezvaluit grupul de telecomunicatii pentru toata lumea astazi.

Orange certificare

Orange a lansat un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, fie ca este vorba despre persoane fizice, companii, abonati, detinatori de cartele, iar in aceasta pagina aveti toate explicatiile necesare. Campania pe care cei de la Orange au inceput-o acum ceva vreme pentru a-i informa pe clientii din Romania cu privire la calitatea retelei de telefonie continua, iar oamenilor li se spune iar despre certificarile primite, si nu doar despre ele.

Orange se lauda din nou cu faptul ca are cea mai performanta retea de telefonie mobila din Romania, atat pentru apeluri telefonice, cat si pentru date, iar asta in baza unor certificari facute pentru companie. Cei de la Orange se tot lauda de cativa ani de zile cu faptul ca au cele mai bune performante pentru reteaua lor in ceea ce priveste telefonia mobila si internetul, iar in 2020 au inceput anul punand in prim-plan ce au primit in trecut.

Orange: Anuntul IMPORTANT, ce TREBUIE sa STIE TOTI Clientii

Orange a fost in repetate randuri certificata ca avand cea mai performanta retea de telefonie mobila, asa cum si Vodafone, sau Telekom, au fost certificate in acelasi mod de catre diverse companii. Fiecare operator are cate o certificare de genul acesta, unii dintre ei chiar de la aceeasi companie, dar fiecare se lauda cu ceea ce au gasit altii dupa testarea retelelor, deci Orange se lauda cu certificari primite de la o companie pe care nimeni nu o cunoaste.

Orange a reusit totusi sa se plaseze de multe ori deasupra concurentei in ceea ce priveste testele de viteza inregistrate de catre Speedtest, acolo unde oamenii fac singuri verificari ale vitezelor, si nu e nevoie de certificari. Orange reuseste sa ofere viteze de internet surprinzator de bune chiar si pe 4G inainte ca reteaua 5G sa fie extinsa rapid la nivel national, in unele orase clientii putandu-se bucura de viteze chiar si de peste 200 Mbps pe telefoane.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, iar in ciuda laudelor pe care si le aduce, anul trecut a fost amendata de ANCOM, la fel ca si toti ceilalti, pentru ca nu acopera suficient de multi romani.