Fortnite: Schimbarea Epic Games care i-a ULUIT pe TOTI Jucatorii

Fortnite are parte de o schimbare extrem de importanta de la Epic Games care i-a uluit pe jucatorii din lumea intreaga, iata ce surpriza grozava a lansat.

Fortnite rickroll

Fortnite a avut parte de o schimbare foarte interesanta care a surprins extrem de multu jucatori din lumea intreaga, mai ales ca vorbim despre ceva destul de neobisnuit pentru un asemenea joc important. Cei de la Epic Games au decis sa includa in cadrul Fortnite un nou emote cu care sa ii trolleze pe prietenii care sunt activi in joc, celebrul “rickroll” ajungand intr-un final intr-un dans si in cel mai popular joc online de pe Pamant.

Fortnite are prezentat in clipul video de mai jos emote-ul care se foloseste de melodia Never Gonna Give You Up a lui Rick Astley, ea fiind folosita de catre multi care au decis sa-si trolleze prietenii, si nu numai. Epic Games stie cat de personale sunt unele dintre bataliile pe care jucatorii din Fortnite le duc, astfel ca implementarea unui asemenea emote trebuia sa vina de mult nu abia acum, dar totusi e bine ca intr-un final a fost implementat.

Fortnite: Schimbarea Epic Games care i-a ULUIT pe TOTI Jucatorii

Fortnite are implementat acest emote cu denumirea “Never Gonna”, dar desigur ca nu este oferit gratuit, ci are pretul de 500 V-Bucks, sau cam 5 dolari, si dupa ce-l cumparati, puteti face ceea ce vedeti mai jos. Daca e sa fim singeri, Fortnite implementeaza intr-un final o metoda de a-i ironiza si provoca pe cei din joc, dar una care e cunoscuta in lumea intreaga, si care ar putea genera mai multe resentimente decat pare, la o prima vedere.

Fortnite a implementat diverse emote-uri de-a lungul timpului, si a fost actionata in judecata din cauza unora, artistii care le interpretau afirmand ca acestea au fost furate de catre companie fara a-i anunta. De aceasta data e cel mai probabil ca Epic Games sa plateasca pentru a implementa acest emote, iar jucatorii Fortnite vor avea ocazia de a isi enerva si mai mult prietenii, sa inamicii, cu un emote la care nu toata lumea va avea acces.

Fortnite are disponibil acest emote chiar in acest moment, astfel ca daca sunteti interesati sa va trollati prietenii, atunci va puteti folosi de el oricand doriti, fie ca ati ucis pe cineva, fie ca nu.