Coronavirus: Huawei va fi SERIOS AFECTATA de Virusul din China

Huawei va fi serios afectata de Coronavirus, iata ce probleme mari sunt acum pentru companiile chinezesti, si ce se va intampla in continuare in 2020.

coronavirus huawei

Huawei va fi serios afectata de Coronavirus care a ucis peste 1500 de persoane deja in China, a infectat cateva zeci de mii, si incepe sa faca primele victime inclusiv in Europa, din pacate. Desi Huawei a afirmat ca deocamdata nu este afectata productia sa din cauza Coronavirus, compania va resimti totusi impactul acestui virus ucigas in urmatoarele luni, iar aceasta va deveni o problema mult mai mare decat sanctiunile care i-au fost impuse in SUA.

Huawei va fi afectata serios din cauza Coronavirus deoarece vanzarile de telefoane in China urmeaza sa se reduca la mai putin de jumatate, iar cum compania este dependenta de aceasta piata, va fi afectata. Huawei isi vinde foarte multe dintre telefoane in magazinele fizice, insa cum lumea se cam teme sa faca acum cumparaturi de pe oriunde, vanzarile au inceput sa scada dupa ce Coronavirus a lovit serios tara, si a provocat primele victime.

Coronavirus: Huawei va fi SERIOS AFECTATA de Virusul din China

Huawei nu va fi singura companie serios afectata, iar asta pentru ca inclusiv OPPO si Vivo vor avea probleme foarte mari, ele depinzand deasemenea intr-o masura foarte mare de vanzarile fizice. Piata din China a ramas singura care a reusit sa sustina Huawei in perioada in care vanzarile sale globale au fost afectate de sanctiunile din SUA, iar acum ca nu mai poate implementa aplicatii Google in telefoanele sale, acolo urmau sa vina majoritatea vanzarilor pentru noile modele.

“Grupul Huawei este probabil să sufere, deoarece China a reprezentat peste 60% din vânzările sale totale de smartphone-uri. OPPO și Vivo vor fi, de asemenea, afectate din cauza încrederii lor mai mari pe canalele de vânzare offline. Influența asupra vânzărilor de Xiaomi, OnePlus și Realme va fi probabil mai puțin severă, întrucât sunt mai mult centrate online și orientate peste mări. ”

Huawei nu se va putea baza pe clientii din tara din cauza Coronavirus, iar asta o va expune si mai mult in fata problemelor cu SUA, care vrea acum sa-i impuna sanctiuni si mai dure pentru ca actualele nu au efect. Asta inseamna ca Huawei ar putea inregistra in 2020 primele scaderi substantiale ale vanzarilor trimestriale de telefoane, Coronavirus fiind abia la inceput, fara ca un varf al epidemiei sa fi fost anuntat de catre autoritati, deci nimeni nu stie cand se va termina.

Huawei nu prea are ce sa faca in momentul de fata, astfel ca ramane sa vedem ce se va intampla cu vanzarile sale in urmatoarele luni pentru ca situatia in care se afla este una neobisnuita.