FBI, Homeland: AVERTIZARE foarte IMPORTANTA pentru TOATA Lumea

FBI Homeland malware

FBI si Homeland Security, doua dintre cele mai importante agentii federale din SUA, au lansat o avertizare extrem de serioasa pentru oamenii din toata lumea, si trebuie sa fim extrem de atenti la ceea ce ne recomanda sa facem chiar in acest moment.

FBI si Homeland Security au descoperit un nou malware foarte important care isi are originea in Coreea de Nord, iar el este distribuit in momentul de fata in intreaga lume de catre hackerii de acolo, si calculatoarele pot fi infectate extrem de usor.

FBI si Homeland Security avertizeaza in principal companiile, care sunt cele vizate in principal de catre acest malware, el fiind impartit in 7 versiuni separate, toate putand afecta inclusiv retelele de calculatoare dintr-o companie in momentul in care un calculator e infectat.

Recomandarea pe care o fac FBI si Homeland Security este ca administratorii de retele sa fie extrem de atenti la felul in care se fac infectarile, astfel incat sa analizeze cu foarte mare atentie traficul facut prin retelele interne, si sa blocheze toate activitatile suspicioase.

„Fiecare MAR include descrieri de malware, acțiuni de răspuns sugerate și tehnici de atenuare recomandate. Utilizatorii sau administratorii ar trebui să semnalizeze activitatea asociată cu programele malware și să raporteze activitatea către CISA sau FBI Cyber Watch (CyWatch) și să acorde activității cea mai mare prioritate pentru atenuarea sporită. “

Acesta nu este primul malware foarte periculos care este lansat din Coreea de Sud, si nu este primul descoperit de catre FBI si Homeland Security, apoi atribuit acestei tari, dar avertizarea pe care o fac ambele agentii federale trebuie sa fie foarte atent urmata.