iPhone 12 are PROBLEME cu Implementarea 5G, Decizia Apple

0

iPhone 12 PROBLEME 5G

iPhone 12 are probleme cu implementarea suportului pentru tehnologiile 5G, compania Apple nefiind multumita de ceea ce-i poate oferi Qualcomm pentru telefoanele sale, astfel ca desigur ca a luat decizia de a face lucrurile singura.

iPhone 12 urmeaza sa aiba antenele 5G dezvoltate de catre compania Apple deoarece inginerii celor din Cupertino n-au fost multumiti de ceea ce a creat Qualcomm pentru telefoane, astfel ca au luat decizia de a isi face singuri lucrurile.

Apple nu a fost multumita de dsign-ul antenelor QTM 525 5G pentru tehnologia mmWave pe care cei de la Qualcomm le-au creat, iar asta deoarece ele nu se potrivesc cu design-ul nou al telefonului, deci schimbarea lor a fost decizia luata de catre americani.

iPhone 12 va folosi in continuare un modem 5G de la Qualcomm, dar Apple vrea sa foloseasca antene 5G proprii, desi lucreaza ca solutie de rezerva la un design care incorporeaza si design-ul celor de la Qualcomm, in cazul in care nu reuseste sa finalizeze ceea ce si-a propus.

“Într-un an în care radioul 5G va fi noul caracteristică pentru iPhone, Apple a decis să proiecteze chiar antena telefonului. Apple nu a fost multumita modulul de antenă QTM 525 milimetri unde i-a fost oferit de Qualcomm pentru că nu se încadrează în designul elegant, pe care Apple îl dorește pentru noul telefon, o sursă cu cunoștințe despre planurile Apple pentru compania Fast Fast.”

iPhone 12 cu antene 5G facute de catre Apple ar putea avea fix aceleasi probleme pe care le-am vazut la iPhone 4, o situatie in care Apple s-a facut de ras, si nici Steve Jobs n-a prea ajutat cu explicatiile sale, iar 10 ani mai tarziu s-ar putea intampla exact acelasi lucru.