Huawei: ATACA IRONIC SUA, Declaratia INCREDIBILA a Companiei

Huawei lanseaza un atac ironic si surprinzator impotriva SUA, iata ce declaratie incredibila a facut compania chinezeasca impotriva americanilor.

Huawei ironic

Huawei incepe sa riposteze asa cum nu a mai facut-o pana acum in fata atacurilor constante care au venit din SUA, iar o declaratie facuta de catre unul dintre managerii companiei sigur va genera multe controverse. John Suffolk, seful diviziei de securitate cibernetica din cadrul Huawei a declarat ca sunt total false afirmatiile SUA privind faptul ca in echipamentele de telecomunicatii ale companiei chinezesti exista portite de acces care-i permit sa acceseze date.

Huawei a mers chiar mai departe de atat, managerul sau ironizandu-i pe cei din SUA, si spunand ca nu ar trebui sa fie “timizi” si sa publice orice fel de dovezi care confirma fara dubiu faptul ca echipamentele lor au probleme. Aceasta este o provocare diferita de modul in care si-a desfasurat pana acum compania Huawei activitatea, iar asta pentru ca pana in momentul de fata ei nu au fost ironici la adresa SUA in vreun fel, dar asta nu i-a ajutat in vreun fel.

Huawei: ATACA IRONIC SUA, Declaratia INCREDIBILA a Companiei

Huawei ironizeaza SUA si o provoaca sa publice dovezile care sa confirme ca echipamentele sale au probleme dupa ce americanii au spus ca echipamentele sale permit spionarea, dar compania spune ca asta nu se intampla. Ea a afirmat deasemenea ca niciunul dintre operatorii de telecomunicatii care ii folosesc echipamentele nu i-a adus la cunostinta vreo problema de acest gen, deci Huawei spune ca nu a primit notificari privind probleme de securitate cu produsele.

“Nu avem acces la acest echipament, nu știm ce apeluri sau informații sunt interceptate, nu știm când este interceptat – tot ce facem este să oferim o parte a cutiei care este orbă de ceea ce se întâmplă pe cealaltă partea cutiei. Spunem doar: „Nu-l ascunde, nu fi timid. Publică-l, lasă lumea să o vadă ”. Nu știu niciun operator care a spus Huawei: „Vino și stai în această cameră și vezi ce se întâmplă”.”

Huawei ar fi putut fi tinuta “in umbra” cu privire la aceaste probleme tocmai pentru ca SUA sa aiba o arma impotriva sa in razboiul acesta, iara sta pentru ca daca nu ar fi fost notificati chinezii de probleme, nu ar fi stiut sa nu le mai exploateze. Totul este, desigur, un joc politic pana la urma, iar asta pentru ca Huawei este prinsa intr-o batalie de amploare mai mare care vizeaza SUA si China, nu compania si cea mai mare putere economica si militara de pe planeta.

Huawei pare sa inceapa sa duca lururile la un cu totul alt nivel in momentul de fata, iar asta probabil pentru ca nu prea mai are nimic de pierdut din moment ce sanctiuni si mai dure ii sunt pregatite.