Aceasta Bratara BRUIAZA TOATE Microfoanele din Jurul Tau (VIDEO)

O noua bratara care pare scoasa din filmele SF vine sa ii ajute pe cei care se tem ca ar putea fi inregistrati cand poarta discutii cu diverse persoane, iar ideea in sine pare sa fie perfecta pentru spioni, nu neaparat pentru oamenii obisnuiti.

Cercetatorii universitatii din Chicago au reusit sa creeze o bratara care emite sunete ultrasonice prin 24 de difuzoare amplasate pe toata suprafata sa, iar ele pot bruia majoritatea microfoanelor folosite in dispozitivele electronice.

Bratara care poate bruia microfoanele a necesitat investitia a doar 20 de dolari in componente, si poate bruia microfoane indiferent in ce directie sta persoana care o are la mana, ea fiind gandita special pentru a functiona in cam orice fel de situatii.

Cercetatorii au fost intrebati inclusiv in ce masura bratara ar putea fi produsa pentru vanzare la scara larga, iar cu un pret de doar 20 de dolari pentru componente, e destul de clar faptul ca de la prototip la produs real este doar un pas.

Problema cea mai mare cu bratarile de acest gen este ca daca sunt folosite in public, ele ar afecta serios cam toate dispozitivele electronice din jurul lor, de la telefoane pana la casti, boxe, etc, iar asta face cam imposibila folosirea lor in orice fel de situatii.