DIGI Romania: Clientii ULUITI ca Primesc asta GRATUIT Acum

DIGI Romania isi uluieste clientii din Romania cu ceea ce le ofera gratuit chiar in acest moment, putina lume stiind de ceea ce poate avea fara bani acum.

DIGI Romania vowifi

DIGI Romania are milioane peste milioane de clienti in tara in momentul de fata, acestia platind pentru diversele servicii pe care grupul de telecomunicatii le ofera, iar unele dintre ele sunt oferite desi alti operatori nu le au. Foarte multi dintre clientii DIGI Romania care folosesc serviciile de telefonie mobila probabil nu stiau ca au gratuit disponibil inclusiv serviciul VoWiFi in unele modele de telefoane, acesta putand extinde serios acoperirea GSM.

DIGI Romania a implementat pentru clientii serviciilor sale de telefonie de ceva vreme posibilitatea de a folosi VoWiFi in interiorul cladirilor, sau in exterior, si totul a venit impreuna cu tehnologia VoLTE. Ideea din spatele ViWiFi este ca le permite clientilor de la DIGI Romania sa aiba semnal de telefonie bun in interiorul cladirilor unde nu ar avea semnal deloc, sau ar avea semnal foarte slab, deci ar putea face apeluri telefonice fara probleme.

DIGI Romania: Clientii ULUITI ca Primesc asta GRATUIT Acum

DIGI Romania ofera serviciul VoWiFi in mod gratuit pentru toti clientii Digi Mobil din Romania care au telefoane compatibile cu aceasta tehnologie, ea fiind implementata de catre producatori, nu de operatori. Daca telefonul vostru este compatibil, atunci puteti folosi serviciul VoWiFi de la DIGI Romania in casa voastra, sau afara, printr-o retea WiFi, chiar daca nu aveti in mod normal semnal in locatia in care va aflati, aici stand marele beneficiu al sau.

DIGI Romania le ofera serviciu VoWiFi gratuit clientilor serviciilor de telefonie mobila, dar orice fel de convorbiti telefonice, sau SMS-uri, trimise, sunt consumate din abonament, deci nu e vorba de telefonie gratuita. E nevoie si ca acea retea WiFi la care sunteti conectati sa aiba si internet activ, iar asta pentru ca VoWiFi functioneaza doar cu o conexiune WiFi de internet, deci daca n-o aveti, nu va puteti bucura de serviciul gratuit pe care il ofera DIGI Romania acum.

DIGI Romania a implementat aceasta tehnologie pentru toate modelele de telefoane compatibile, in timp ce alti operatori au disponibilitate limitata, sau nu au deloc, deci vorbim despre un beneficiu fata de unii concurenti.