Samsung GALAXY Z Flip: Fragilitate foarte MARE la un Pret URIAS

Samsung GALAXY Z Flip este telefonul care cred ca va schimba intr-o foarte mare masura ideea de telefon pliabil, iar asta pentru ca vorbim despre un design care transforma un patrat compact intr-un telefon cu ecran de 6.7 inchi doua sceunde.

Samsung GALAXY Z Flip este un telefon care costa cam 1500 de euro, si daca va intrebati cat de rezistent este el, bine raspunsul este unul foarte simplu, iar asta pentru ca telefonul nu e la fel de rezistent precum un telefon obisnuit.

Samsung GALAXY Z Flip se zgarie extrem de usor, iar asta desi ecranul este din sticla, nu din plastic precum in cazul Samsung GALAXY Fold, cei de la Samsung insistand ca nu minte cand spune ca e sticla si nu plastic, desi in realitate e vorba de un hibrid.

Samsung GALAXY Z Flip are un ecran pe care il poti zgaria cu unghia, la fel cum se intampla si cu Samsung GALAXY Fold, iar in caz de indoire in sens invers, telefonul are structura exterioara afectata, dar ecranul flexibil ramane in continuare functional.

Samsung GALAXY Z Flip are totusi o balama mult mai buna decat cea folosita in Samsung GALAXY Fold, iar asta e o veste buna, si pentru ca vorbim despre un model de prima generatie, telefonul se prezinta surprinzator de bine.