Fortnite: Epic Games Lanseaza Primul Teaser pentru Sezonul 2

Fortnite teaser sezon 2

Fortnite are primul teaser pentru sezonul 2 al capitolului 2 lansat de catre cei de la Epic Games, insa nu in mediul virtual, ci pe panouri publicitare electronice din cateva orase importante de pe glob, iar oamenii le-au analizat cu foarte mare atentie.

Fortnite are mai jos prezentat teaserul pentru sezonul 2 pe care foarte multi oameni l-au vazut deja, iar dupa cum puteti observa, vorbim despre nimic care sa ne dea de inteles exact ce urmeaza sa vedem in momentul in care actualizarea va fi lansata.

Fortnite are logo-ul prezentat in acest teaser video, el fiind acoperit de o urma de palma care este aurita, iar cateva obiecte aurite apar sub logo la finalul acestuia, insa nimic din ceea ce vedem aici nu ne sugereaza ceea ce vom vedea in update.

Fortnite are sezonul 2 asteptat de catre foarte multa lume de mai bine de o luna de zile, cei de la Epic Games nereusind sa pregateasca noua actualizare in timp util pentru a o lansa si a termina sezonul 1, care a fost prelungit deja cu mai bine de o luna.

Fortnite a avut secretele din sezonul 2 foarte bine ascunse de catre cei de la Epic Games, insa din moment ce au inceput sa apara teaserele pentru lansarea sa, e destul de clar faptul ca urmeaza sa aiba loc si marele update foarte curand, poate chiar pe 20, asa cum ni s-a spus.