iPhone 12: Coronavirus va Afecta mai MULT decat Lansarea

iphone 12 coronavirus lansare

iPhone 12 va avea mai mult decat lansarea afectata de catre Coronavirus, noul model de telefon al companiei Apple urmand a avea de suferit si de pe urma problemelor pe care virusul le aduce si dincolo de fabricarea componentelor.

iPhone 12 nu mai este testat de catre inginerii Apple direct in fabricile partenerilor chinezi, iar asta deoarece Apple a blocat vizitele oamenilor sai in China de teama Coronavirus, astfel ca procesu de dezvoltare este intarziat in momentul de fata.

iPhone 12 nu a finalizat partea de testare in care era inainte de a fi impuse restrictii din cauza Coronavirus in China, astfel ca acum lucrurile au ramas intr-un stadiu destul de incert, inginerii Apple nereusind sa ajunga in fabricile chinezesti pentru a verifica prototipurile pentru productie.

iPhone 12 trebuie sa treaca printr-o serie de stadii de verificare si testare inainte de a fi lansat, iar inginerii Apple fac asta in China, astfel ca e posibil ca unele dintre schimbari, sau functii, sa nu fie oferite, sau sa fie oferite intr-o forma diferita din cauza Coronavirus.

iPhone 12 a avut initial lansarea, si apoi lansarea in cantitati suficiente pusa in discutie de catre Coronavirus, care a blocat productia in fabricile multor parteneri ai Apple, insa problemele merg chiar mai departe de atat in momentul de fata.