Google Chrome: SURPRIZA pentru TOTI cu o Schimbare MAJORA

Google Chrome ii surprinde pe toti cu o schimbare foarte importanta facuta de catre compania Google pentru utilizatori, iata ce va fi lansat in browser.

Google Chrome revizuire

Google Chrome are o surpriza foarte importanta pregatita de catre cei de la Google pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care stim deja ca americanii au facut o sumedenie de alte modificari. De aceasta data vorbim despre o schimbare pentru Google Chrome care are menirea de a face browserul mult mai bun, compania americana urmand a le cere utilizatorilor sa revizuiasca extensiile pe care acestia le folosesc in calculatoarele lor.

Google Chrome urmeaza sa afiseze mesajul din imaginea de mai jos pentru cei care il folosesc in viata de zi cu zi, compania Google incercand sa-i invete pe oameni sa se uite cu mai mare atentie la extensiile pe care le folosesc. Scopul este de a impiedica extensiile malitioase de la a ne extrage datele fara ca noi sa stim, iar cum Google Chrome nu poate impiedica asta singur, e nevoie ca noi sa fim foarte atenti la ceea ce folosim cand navigam pe internet.

Google Chrome: SURPRIZA pentru TOTI cu o Schimbare MAJORA

Google Chrome revizuire extensii

Google Chrome ne va cere sa ne uitam in lista cu extensii pe care le avem instalate in browser pentru a vedea care dintre ele ar putea fi malitioasa si ar putea extrage datele noastre si a le trimite in serverele hackerilor. S-a intamplat, din pacate, ca unele extensii malitioase sa extraga automat date despre navigarea prin Google Chrome, sau sa ne redirectioneze catre website-uri malitioase, iar cei dela Google vor sa ne ajute sa le descoperim singuri.

Google Chrome poate avea aceste extensii chiar raportate la compania Google pentru ca ele sa fie eliminate din Chrome Web Store, iar astfel alti utilizatori sa nu fie afectati de problemele pe care ele le genereaza. Google Chrome este cel mai folosit browser de pe planeta, astfel ca e si tinta foarte multor hackeri, din pacate, deci trebuie sa fim extrem de atenti in legatura cu ceea ce se intampla atunci cand instalam diverse extensii.

Google Chrome va avea aceasta schimbare importanta implementata intr-o versiune oficiala care va fi lansata in 2020, insa pana atunci, ea este testata in versiunea beta care este distribuita pentru dezvoltatori.