WhatsApp: NIMENI NU se Astepta la Aceasta Noua MARE SURPRIZA

WhatsApp are o schimbare foarte importanta la care nimeni nu se mai astepta in momentul de fata, iata ce a fost descoperit in aplicatia pentru telefoane.

WhatsApp navigare

WhatsApp este o aplicatie cu foarte multe functii pentru cei care o folosesc in lumea intreaga, dar una dintre noile functii pregatite pentru platforma chiar nu era asteptata de cineva pana acum. In aprilie 2019 a fost dezvaluita pentru prima oara o noua functie pentru WhatsApp care anunta implementarea posibilitatii de a deschide orice fel de link-uri din aplicatie printr-un browser intern implementat in ea, si nu in cel predefinit din telefon.

WhatsApp a avut aceasta surpriza descoperita prin analizarea versiunilor beta ale aplicatiei, iar separat de deschiderea de link-uri direct in aplicatie, oamenii ar fi aflat rapid si daca website-ul respectiv e unul malitios, sau nu. Ei bine, de si au trecut mai bine de 10 luni de cand a fost descoperita aceasta functie, ea inca nu a fost lansata pentru utilizatorii care folosesc WhatsApp pe telefoane cu sistem de operare iPhone, sau Android, spre surprinderea multora.

WhatsApp: NIMENI NU se Astepta la Aceasta Noua MARE SURPRIZA

whatsapp browser nativ aplicatie

WhatsApp urma practic sa aiba implementat ceva ce exista deja pentru aplicatiile Facebook si Facebook Messenger, deci existenta functiei in aplicatie a fost vazuta ca ceva perfect normal. Problema este ca nimeni nu stie de ce pana acum WhatsApp nu a lansat aceasta functie foarte importanta pentru toate telefoanele, insa avand in vedere marile schimbari care inca sunt in dezvoltare, si aceasta pentru WhatsApp va ajunge candva.

WhatsApp va simplifica viata oamenilor prin optiunea de a accesa link-uri direct din ea, insa asta doar pentru website-urile in care nu avem nume de utilizator, sau altceva similar, pentru ca atunci vor exista multe frustrari. Problema cu browserele interne ale aplicatiilor sta si in faptul ca ele sunt mai incete decat cele standard, astfel ca unii ar putea considera aceasta schimbare a WhatsApp, in timp ce altii o vor considera ca fiind una nepotrivita.

WhatsApp lucreaza de peste 10 luni la aceasta functie noua, ea este foarte importanta, iar daca inca nu a decis sa o implementeze, inseamna ca inca mai este cateva ceva de pregatit inainte ca ea sa fie oferita oficial.