GTA 6: Vestea PROASTA pentru LANSAREA Jocului Rockstar Games

GTA 6 rockstar games

GTA 6 este cel mai asteptat joc pe care il dezvolta Rockstar Games in momentul de fata, insa din pacate pentru fanii seriei vine o veste foarte proasta care cu siguranta ii va dezamagi pe unii dintre fanii din intreaga lume.

GTA 6 nu va fi dezvoltat in totalitate sub conducerea co-fondatorului companiei Rockstar Games, Dan Houser, cel care a si scris o parte dintre scenariile folosite pentru joc, dar din pacate el va pleca luna viitoare si va lasa totul in mainile altor oameni.

GTA 6 nu a fost nici pana acum dezvoltat sub conducerea lui, iar asta pentru ca Dan Houser a avut un concediu extins din primavara anului 2019 si pana acum, deci nu a mai fost la fel de implicat in productia jocului, dar nici a altora create de catre companie.

GTA 6 ramane totusi in dezvoltare sub conducerea fratelui sau, Sam Houser, insa Dan Houser este cel care a avut cel mai mare rol in transformarea jocurilor Rockstar Games in unele dintre cele mai bune si mai cunoscute de pe intreaga planeta.

„După o pauză extinsă începând cu primăvara anului 2019, Dan Houser, vicepreședinte, Creative la Rockstar Games, va părăsi compania. Ultima zi a lui Dan Houser va fi 11 martie 2020. Suntem extrem de recunoscători pentru contribuțiile sale. Rockstar Games a construit unele dintre cele mai apreciate critici și de succes din lumea jocurilor, o comunitate globală de fani pasionați și o echipă incredibil de talentată, care rămâne concentrată pe proiectele actuale și viitoare.”

GTA 6 va fi dezvoltat si fara presiunea pe care Dan Houser o punea pe cei care lucrau la jocuri, unii dintre ingineri fiind obligati sa lucreze si cate 100 de ore pe saptamana pentru a indeplini anumite termene, insa asta nu inseamna neaparat ca si jocul va fi mai bun.