Telekom: Decizia RADICALA care ii AFECTEAZA pe TOTI Clientii

Telekom a luat o decizie radicala care ii afecteaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce a anuntat compania ca vrea sa faca in urmatoarele luni.

Telekom profit

Telekom a luat o decizie radicala in acest inceput de an, conducerea companiei ajungand la o concluzie care ii afecteaza pe clientii din intreaga tara, iar acest lucru a fost resimtit in ianuarie, dupa anuntarea cresterilor de preturi. Telekom a luat decizia de a pune profitul deasupra a orice altceva, astfel ca a crescut preturile pentru serviciile sale de 3 ori intr-un an, iar totul pentru ca serviciile pe care le oferea nu ar fi fost acoperite de incasarile generate de ele.

Telekom vrea totusi sa faca si profit, astfel ca este hotarata sa faca si alte modificari de preturi pentru alte servicii care merg in pierdere, sau cel putin asta declara conducerea companiei saptamana aceasta. Desi in momentul de fata nu sunt preconizate alte cresteri de preturi pentru serviciile oferite in Romania, Telekom va aplica majorari acolo unde crede ca ele sunt necesare pentru a genera profit pentru companie in loc sa genereze doar pierderi.

Telekom: Decizia RADICALA care ii AFECTEAZA pe TOTI Clientii

Telekom este o companie, iar scopul unei companii este sa produca profit, deci e de asteptat sa vedem actiuni de acest gen, compania afirmand ca renuntarea la posturile grupului Discovery i-a adus pierderea a doar cateva sute de clienti. Telekom este mai mult ca sigur incurajata de acest lucru pentru a face noi cresteri de preturi si a lua decizii radicale, iar asta pentru ca ai sai clienti nu pleaca in urma aplicarii lor, deci s-ar putea sa vedem si alte decizii radicale.

Telekom nu va putea sa isi finalizeze prea curand vanzarea diviziilor de servicii fixe si mobile din Romania, iar asta deoarece Guvernul are alte prioritati, astfel ca incearca sa devina profitabila, si poate sa obtina un pret mai bun. E posibil ca intre timp sa piarda mai mult decat acele cateva sute de clienti care au plecat, dar Telekom va avea cu siguranta si alte promotii pregatite pentru a atrage clientii din alte retele, asa cum se intampla cu cea recenta pentru portare.

Telekom a avut cativa ani problematici in Romania, fara sa genereze incasarile pe care le-a dorit, insa lucrurile ar trebui sa se schimbe dupa efectuarea acestor cresteri de preturi, si nu numai.