Samsung: INOVATIA Uriasa pe care o Lanseaza Inaintea Apple

Samsung a reusit sa surprinda pe toata lumea cu o inovatie uriasa pe care a lansat-o inaintea celor de la Apple, iata cat de importanta este ea pentru toti.

Samsung inovatie apple

Samsung reuseste sa ne arate ca este capabila sa inoveze in timp ce Apple nu mai poate fi pozitionata ca o companie care lanseaza produse inovatoare, ci ca una care doar incearca sa-si ajunga din urma concurenta. Samsung a reusit anul acesta sa aduca pe piata o inovatie importanta, iar aici ma refer la Samsung GALAXY Z Flip, un telefon pliabil care da nastere unui segment care ar fi trebuit creat de la inceput pentru acest tip de telefoane mobile.

Samsung a reusit sa fure startul in fata companiei Apple cu un telefon pliabil care reprezinta de fapt ceea ce ar fi trebuit sa fie de la inceput acest tip de telefoane compacte, dar foarte utile. Samsung reuseste sa puna in buzunarele oamenilor un telefon care are dimensiuni foarte reduse, dar care se tranforma intr-un telefon cu diagonala de 6.7 inch, si poate oferi aceleasi functii precum unul dintre telefoanele premium, dar intr-un design mult mai compact.

Samsung: INOVATIA Uriasa pe care o Lanseaza Inaintea Apple

Samsung aduce pe piata o inovatie foarte mare pentru lumea telefoanelor, iar cei de la Apple vor avea cu siguranta un raspuns la ceea ce au facut coreenii, dar nu acum, nu la anul, ci peste cativa ani. Apple nu mai este compania invatoare pe care o stiam pe vremea lui Steve Jobs, cand a schimbat total industria smartphone-urilor, a calculatoarelor, sau a tabletelor, acelea fiind ultimele produse cu adevarat revolutionare lansate de catre cei din Cupertino.

Samsung nu a mai lansat de foarte multa vreme un produs care sa aduca reale inovatii pentru vreo industrie, insa cred ca Samsung GALAXY Z Flip este acel produs, chiar daca nu toata lumea il considera asa acum. Viitorul telefoanelor mobile are in centru pliabilele, si nu cele care se transforma din telefon in tableta, sau cel putin nu acum, ci acelea care au dimensiuni mici, si devin telefoane in adevaratul sens al cuvantului, cum e Samsung GALAXY Z Flip.

Samsung are o sansa uriasa de a schimba complet lumea telefoanelor cu acest nou telefon pliabil, dar depinde foarte mult cum va merge in continuare procesul de dezvoltare al acestuia.