iPhone 9: Decizia Luata de catre Apple din Cauza Coronavirus

iPhone 9 Apple Coronavirus

iPhone 9 este urmatorul telefon important pe care cei de la Apple lse pregatesc sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar astazi aflam despre o noua veste importanta care are legatura cu Coronavirus si China.

iPhone 9 a fost anuntat de catre analisti ca urmand a avea probleme de productie din cauza Coronavirus, care tine unele fabrici din China inchise, dar compania Apple ar fi luat totusi decizia de a continua planul cu privire la lansarea telefonului.

iPhone 9 ar urma sa fie in continuare lansat in prima parte a anului 2020, chiar daca deocamdata nu se stie daca e vorba de martie, aprilie, sau vreo alta perioada, insa e putin probabil ca Apple sa apropie prea mult lansarea de cea din toamna.

iPhone 9 urmeaza sa fie lansat in prima parte a anului 2020 de catre compania Apple pentru a mai revitaliza putin vanzarile intr-o perioada in care lumea nu prea cumpara telefoanele sale mobile, asteptand modelele noi din toamna.

“Deoarece Apple se așteaptă ca noul ‌iPhone‌ SE2 lansat în 1H20 să nu folosească lentile 7P, nu va ajuta ritmul de livrare a lentilelor 7P.”

iPhone 9 este gandit de catre Apple pentru a genera mai multa concurenta pentru producatorii care lanseaza telefoane de clasa medie, iar compania americana vrea sa profite cat poate de mult de interesul oamenilor pentru asemenea modele, cat mai aproape de inceputul anului 2020.