Playstation 5 vs XBOX Series X: Specificatiile Tehnice Comparate

Playstation 5 Specificatii XBOX Series X

Playstation 5 si XBOX Series X au presupusele specificatii tehnice comparate pentru a ni se arata cam ce urmeaza sa ofere cele doua console pentru fanii care abia asteapta sa le foloseasca pentru jocurile importante care vor fi lansate in 2020.

Playstation 5 ar trebui sa fie lansata cu un procesor AMD Zen 2 care functioneaza la frecvente de 3.6 GHz, e ajutat de 4 GB DDR4, placa video nefiind cunoscuta dar va avea 18 GDDR6 ce pot procesa 12.6 TLOPS, un SSD de 500 GB si viteze de 5.5 GB/s find deasemenea integrat.

XBOX Series X va avea tot un procesor AMD Zen 2, dar cu frecventa de lucru de 3.7 GHz si 4 GB RAM DDR 4, placa video avand 16 GB GDDR6 cu capabila sa proceseze 11.8 TFLOPS, SSD-ul fiind de 1 TB cu viteze de transfer de pana la 3.8 GB/s.

Playstation 5 si XBOX Series X au specificatii similare, fiecare avand plusuri si minusuri, dar in final cel mai mult conteaza experienta de care vor avea parte clientii, insa asta nu vom afla decat dupa ce fiecare produs in parte va ajunge efectiv in mainile oamenilor.

Playstation 5 XBOX Series X specificatii

Playstation 5 si XBOX Series X ar trebui sa fie destul de apropiate in specificatii asa cum au mai fost si unele modele anterioare, insa mult mai important este cat urmeaza sa coste cele doua console.