TCL Pregateste un Telefon care va face Pliabilele DE RUSINE

tcl telefon

TCL este unul dintre producatorii amai putin cunoscuti in Europa, si asta e normal pentru ca vorbim despre o companie chinezeasca a carui principal obiectiv a fost de a creste pe plan local inainte de a-si face identitatea cunoscuta la nivel global.

TCL pregateste totusi ceva care are menirea de a aduce un suflu nou pentru piata smartphone, mai exact un telefon cu ecran “extensibil”, adica din carcasa principala se extinde inca o bucata de ecran, dubland efectiv spatiul pe care sunt afisate imagini.

TCL dorea sa prezinte acest telefon interesant in cadrul Mobile World Congress 2020 inainte ca targul sa fie anulat, si desi vorbim despre un concept, telefonul in sine parte foarte interesant, el transformandu-se intr-o tableta in doar cateva secunde.

tcl telefon extensibil

TCL pare sa foloseasca un ecran flexibil care este partial ascuns in carcasa, si extins cand bucata suplimentara este trasa, el avand o perforatie pentru o camera frontala, dar intreaga idee pare foarte interesanta, cel putin in aceste imagini.

tcl telefon ecran extensibil

TCL vine cu o solutie pe care Samsung si Huawei nu au gandit-o pana in momentul de fata pentru telefoanele proprii, dar ramane de vazut cam cum ar urma sa arate telefonul in versiunea finala pe care o vom vedea poate in urmatoarele cateva saptamani.