UBER: Doua Persoane RAPITE in Urma unui Accident de Masina

UBER este implicata intr-un scandal incredibil in care doua persoane au fost rapite de catre un sofer in timpul unei curse, iata inregistrarea cazului uluitor.

UBER este trasa intr-un nou scandal care arata cat de periculoase pot fi uneori cursele facute cu soferii din platforma, cel in cauza fiind acuzat de rapirea a doua persoane pe care le avea in masina intr-o cursa. Dupa ce respectiva cursa UBER a pornit, masina in care se aflau cei doi clienti a fost lovita din spate de catre un alt sofer, care nu a oprit pentru a-si oferi asigurarea, astfel ca soferul platformei de transport alternativ a pornit in urmarirea sa printr-un oras aglomerat.

UBER nu a avut cum sa se implice in situatie, insa pasagerii au fost implicati intr-o urmarire cum vedem in filme, soferul nervos ignorand culoarea rosie a mai multor semafoare, dar initial si cererea unui operator al 911 de a opri. Desigur ca in cursa sa de a-l prinde pe soferul care l-a lovit, soferul UBER a fost implicat intr-un alt accident dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a fost lovit de alta masina, oprind intr-un final dupa multe plangeri ale pasagerilor, si cererile operatorului 911.

UBER: Doua Persoane RAPITE in Urma unui Incident INCREDIBIL

UBER a afirmat, desigur, ca nu tolereaza un asemenea comportament de la soferii sai, cel in cauza fiind eliminat din platforma, iar acum este acuzat de rapirea pasagerilor, printre alte infractiuni de care este acuzat. Incidentul in sine arata din nou cat de periculosi pot fi unii soferi, mai ales cand conduc pentru platformele de transport alternativ, iar UBER nu e straina de cei care provoaca probleme de acest gen, chiar foarte grave, din pacate pentru pasageri.

UBER, la fel ca si firmele de taxi, este “la mana” soferilor care uneori se enerveaza atat de tare incat nu pun pret pe ceea ce au in masina, si comit gesturi care depasesc limitele normalului. Desigur ca acelasi lucru se intampla si cu foarte multi oameni obisnuiti, care in anumite momente sunt atat de rau enervati, in special in orasele cu trafic mereu aglomerat, incat ajung sa se urmareasca unii pe altii pe strasi, sa se loveasca intentionat, sau sa se ia la bataie.

UBER nu prea are cum sa previna cazurile de acest gen, pentru ca orice om poate avea momente de nebunie de acest gen, dar chiar si asa, incidentul ne arata iar ce se poate intampla in orice fel de mijloc de transport.