Android 12: Google SCHIMBA TOTAL Aplicatiile din Telefoane

Android 12 va avea parte de o schimbare uriasa din partea companiei Google, ea urmand a aduce ne oferi un mod complet nou de a folosi telefoanele.

Android 12 aplicatii

Android 12 este la peste 1 an distanta de prezentare, dar una dintre cele mai importante schimbari care va fi lansata pentru sistemul de operare a fost deja dezvaluita, iar Google va face o modificare extrem de importanta. Android 12 urmeaza sa aiba implementat ceva care se numeste Incremental File System, iar la o prima vedere nu pare nimic important, dar in realitate este ceva ce pe telefoane este asteptat de mult, si va schimba total felul in care folosim aplicatiile.

Android 12 va permite, multumita acestui Incremental File System, rularea aplicatiilor de mari dimensiuni chiar inainte ca ele sa fie descarcate in totalitate in telefoane. Practic ,daca un joc de cativa GB este dorit de catre un utilizator, acesta nu va trebui sa astepte ca jocul sa fie descarcat si instalat in totalitate in Android 12, ci va putea sa il joace in timp ce este descarcat si instalat doar partial in telefon, ceea ce reprezinta o foarte mare modificare.

Android 12: Google SCHIMBA TOTAL Aplicatiile din Telefoane

Android 12 are implementata destul de greu aceasta schimbare pentru ca vorbim despre un sistem foarte complex, care necesita si o integrare foarte atenta in sistemul de operare al Google. Asta inseamna ca Android 11 nu va avea implementata versiunea noua a acestui sistem de fisiere, dar in Android 12 o putem astepta pentru a face instalarea si folosirea aplicatiilor mult, mult mai rapida decat in momentul de fata, iar Google va fi laudata pentru asta.

Android 12 este cel mai probabil acum in dezvoltare la Google cu un numar redus de angajati, ceea ce e perfect normal din moment ce ne desparte mai bine de un an de zile de lansarea sa oficiala. Pana acum alte noutati pentru Android 12 n-au fost dezvaluite de catre cineva, dar este de presupus ca am putea vedea in avans unele dintre surprizele interesante la care lucreaza Google pentru utilizatorii de telefoanele, si e posibil ca ele sa nu fie putine.

Android 12 va fi prezentat in luna mai a anului 2021, iar lansarea oficiala va avea loc in august 2021, dar in diversele telefoane ale producatorilor va ajunge mai tarziu decat atat.