Huawei MATE 40 Pro: PROBLEMA MARE care poate BLOCA Lansarea

Huawei MATE 40 Pro ar putea avea o problema foarte mare care ar putea bloca lansarea telefonului, iata ce lovitura foarte dura pregateste SUA impotriva sa.

Huawei MATE 40 Pro blocat

Huawei MATE 40 Pro vine in toamna pentru clientii din intreaga lume, iar marii sai rivali in acea perioada vor fi iPhone 12 Pro si Samsung GALAXY Note 20 Plus, deci e de asteptat sa vina si cu noutati serioase impotriva lor. Ei bine, in baza a ceea ce am aflat pana acum, se pare ca Huawei MATE 40 Pro va avea o prima mare noutate in chip-ul Kirin 1000 pe care Huawei il pregateste in momentul de fata, acesta urmand a fi produs de TSMC cu un proces de fabricatie de 5nm.

Huawei MATE 40 Pro ar putea avea totusi acelasi chip Kirin 990, sau unul facut cu un proces de fabricatie similar, deci nu va aduce imbunatatiri majore, daca SUA va reusi sa blocheze TSMC din a-i produce procesoarele. SUA lucreaza acum la o modificare legislativa care va impiedica inclusiv companiile straine, precum TSMC, sa produca procesoare pentru Huawei MATE 40 Pro daca acelea au tehnologii americane, sau daca sunt facute cu masinarii americane.

Huawei MATE 40 Pro: PROBLEMA MARE care poate BLOCA Lansarea

Huawei MATE 40 Pro ar fi lasat, deci, fara un nou procesor foarte performant, iar asta pentru ca in afara TSMC nu mai exista vreun producator care sa aiba procese de fabricatie la fel de avansate. Nici macar Samsung nu are capacitatea de a produce procesoare cu un asemenea proces de fabricatie, deci Huawei MATE 40 Pro ar ramane fie cu vechiul procesor, fie cu unul nou, dar nu la fel de performant precum cel pe care-l doreste compania, sau la fel de bun precum cel din iPhone 12 Pro.

Huawei MATE 40 Pro nu va fi un telefon la fel de bun precum iPhone 12 Pro sau Samsung GALAXY NOTE 20 Plus daca nu va avea un nou procesor, iar asta deoarece Samsung GALAXY S20 Ultra deja l-a depasit. SUA vrea sa complice si mai mult situatia Huawei MATE 40 Pro pentru ca Donald Trump a plecat intr-o misiune personala de a distruge compania, asta neavand legatura cu razboiul comercial pe care-l poarta SUA si China, acest lucru devenind tot mai clar.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in toamna acestui an, insa ce va putea include, sau nu, compania chinezeasca in el ramane de vazut, pentru ca SUA vrea sa afecteze cat de mult poate lansarea acestui model de telefon.