Digi Mobil: SURPRIZA de PROPORTII a Clientilor din Romania

Digi Mobil le-a facut o surpriza de proportii clientilor din Romania cu dar cateva zile in urma, iata ce s-a intamplat si cum este afectata toata lumea.

Digi Mobil ploiesti

Digi Mobil a dezvaluit o surpriza de proportii pentru toti clientii sa din Romania, operatorul de telecomunicatii facand totul fara a atrage prea multa atentie asupra sa, insa vorbim despre o schimbare foarte mare. Acum cateva zile cei de la Digi Mobil au actualizat hartile cu acoperirea pe care o ofera in Romania pentru serviciile lor, iar in cazul celei pentru reteaua 5G vorbim despre adaugarea unui nou oras pe lista, mai exact Ploiesti, care a acoperit.

Digi Mobil are acum acoperire in Ploiesti pentru clientii care ar vrea sa foloseasca reteaua 5G cu vreun telefon pe care-l au, sau pe care vor sa il cumpere, acesta adaugandu-se listei destul de lungi de orase cu acoperire. La inceputul lunii februarie Digi Mobil a actualizat harta cu acoperirea 5G care este disponibila in Romania, iar atunci orasul nu facea parte dintre cele care aveau acoperire disponibila, insa iata ca situatia s-a schimbat pentru clienti.

Digi Mobil: SURPRIZA de PROPORTII a Clientilor din Romania

Digi Mobil are in momentul de fata cea mai mare acoperire 5G in Romania, iar asta in conditiile in care a lansat a doua retea de acest gen din tara, dar a reusit sa-i depaseasca foarte rapid pe cei de la Vodafone. Digi Mobil a inceput 2020 cu actualizari foarte dese pentru retelele de telefonie mobila din Romania, parand sa fie intr-o foarte intensa activitate de a-si extinde acoperirea si in zone unde nu avea, in functie de tehnologia folosita pentru ele.

Digi Mobil a anuntat la jumatatea anului trecut ca va investi destul de mult in extinderea acoperirii 5G in Romania, si se pare ca se tine in totalitate de cuvant, operatorul avand planuri foarte mari in Romania. Rapiditatea cu care Digi Mobil isi extinde reteaua este impresionanta, iar asta in conditiile in care in Romania nu s-au licitat deocamdata frecventele pentru retelele 5G, si situatia Huawei ramane incerta, dar RCS & RDS are curajul de a investi.

Digi Mobil este acum operatorul cu cea mai mare acoperire 5G in Romania, dar ramane de vazut cam cat va mai fi in aceasta pozitie dupa ce frecventele 5G vor fi licitate, iar Orange si Vodafone vor investi masiv in retelele lor.