Dacia Logan: Modelul 2020 Lansat cu 3 SURPRIZE foarte MARI

Dacia Logan are pentru modelul 2020 dezvaluite 3 surprize foarte mari cu care Dacia ii pregateste lansarea, iata ce schimbari vor vedea toti clientii.

Dacia Logan led

Dacia Logan va avea un model nou in 2020, linia de masini fabricate de catre producatorul roman pregatindu-se pentru un upgrade la care nimeni nu se astepta sa vada pentru automobilele facute la Pitesti. In baza unor imagini spion de zilele trecute vedem si 3 surprize foarte mari pe care Dacia Logan le va avea pentru modelul 2020, schimbarile fiind foarte mari, deci nu ar fi greu de crezut ca am putea vedea inclusiv un pret mai mare pentru masinile noi.

Dacia Logan va avea in primul rand o schimbare extrem de mare pentru caroserie, intregul design al modelului 2020 fiind substantial schimbat, pentru a arata mai mult cu masinile de la Renault. Modificarile pe care Dacia Logan le va avea vor transforma masina in ceva ce pentru multi va fi de nerecunoscut, iar asta pentru ca ea n-ar trebui sa mai semene in vreun fel cu modelele actuale, ceea ce in final e o veste foarte buna pentru cei de la Dacia.

Dacia Logan: Modelul 2020 Lansat cu 3 SURPRIZE foarte MARI

Dacia Logan model 2020 faruri led

Dacia Logan nu va fi schimbata doar la exterior, ci si la interior, acolo unde actualul format de bord va fi modificat in totalitate pentru a face loc unuia similar cu cele din modelele Renault. V-am spus deja ca un nou sistem Easylink urmeaza sa fie implementat pentru modelul 2020 al Dacia Logan, iar acesta va impune o modificare totala a consolei centrale pentru ca o tableta multimedia de mari dimensiuni sa fie disponibila pentru cei care cumpara masina.

Dacia Logan model 2020 tableta

Dacia Logan ar trebui deasemenea sa vina cu faruri LED, da ati citit bine, imaginile spion cu masina testata inainte de prezentare parand sa confirme aceasta schimbare neastepat de mare pentru serie. Farurile LED nu doar ca vor imbunatati substantial vizibilitatea pe timp de noapte, dar permit deasemenea imbunatatirea design-ului, si crearea unui aspect mult mai placut pentru Dacia Logan in versiunea pentru 2020, deci totul e o veste uriasa.

Dacia Logan ar trebui sa aiba modelul 2020 prezentat in cadrul unui salon auto ce va avea loc in toamna acestui an, dar deocamdanta nu se cunosc mai multe detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit.