Fortnite: Jucatorii BLOCATI de aceasta SURPRIZA LANSATA Deja

Fortnite a avut jucatorii blocati de o surpriza uriasa care a fost lansata in joc de catre cei de la Epic Games, iata ce modificare majora au facut-o.

Fortnite aur

Fortnite se pregateste incet, dar sigur, de lansarea celui de-al doilea sezon al celebrului joc care a atras atentia oamenilor din intreaga lume, iar o surpriza uriasa este deja lansata pentru utilizatori. Dupa ce a inceput campania de promovare a celui de-al doilea sezon al capitolului 2 din Fortnite, cei de la Epic Games au facut o modificare pentru harta actuala, si obiectele din ea, unele incepand sa devina aurite, totul fara vreo explicatie oferita de pe undeva.

Fortnite are sezonul 2 al capitolului 2 promovat cu aurul in centru, iar asta in conditiile in care teaserele rulate pe panouri publicitare video din diverse colturi de pe glob aduceau aurul in prim-plan. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru teaserele pe care cei de la Epic Games au inceput sa le ruleze in mediul online pentru jucatori, si totul aduce aurul in centrul Fortnite, fara a se sti foarte clar ce rol ar urma sa aiba acest metal pretios in sezonul 2.

Fortnite: Jucatorii BLOCATI de aceasta SURPRIZA LANSATA Deja

Fortnite WC aur

Fortnite are sezonul 2 promovat de Epic Games si prin schimbarea imaginilor pe toate conturile de pe retelele de socializare, litera “F” din numele jocului fiind acum aurita, in ton cu schimbarea pregatita. De la televizoare, WC-uri si pana la ursuleti de plus, in lumea din Fortnite diverse obiecte devin aurite, fara a exista vreo explicatie clara pentru aceasta modificare, insa Epic Games a pregatit cu siguranta o schimbare foarte mare pentru toti cei care folosesc jocul.

Fortnite televizor aur

Fortnite are inclusiv un skin special aurit descoperit deja inca din luna martie, iar acesta va fi mai mult ca sigur oferit pentru jucatori de indata ce sezonul 2 va fi lansat, astfel ca vin surprize foarte mari. E foarte posibil ca aurul sa fie unul dintre obiectele care vor avea parte de o importanta mult mai mare in sezonul 2 al capitolului 2, sau e posibil ca alte schimbari majore sa fie facute de catre Epic Games pentru Fortnite de indata ce il va lansa.

Fortnite are asteptat sezonul 2 de catre foarte multa lume, de foarte multa vreme, astfel ca va fi interesant de vazut ce surprize uriase vom mai vedea de la compania americana in perioada urmatoare.