Samsung GALAXY S20 Ultra: Anuntul ce DISTRUGE Apple, Huawei

Samsung GALAXY S20 Ultra are parte de un anunt foarte important care distruge Apple si Huawei, iata ce realizare uimitoare a reusit compania Samsung.

Samsung GALAXY S20 Ultra ecran

Samsung GALAXY S20 Ultra este unul dintre cele 2 importante modele de telefoane pe care compania Samsung le-a lansat pentru clientii din intreaga lume in cursul saptamanii trecute, iar acum el are parte de un anunt urias. Se pare ca Samsung GALAXY S20 Ultra are cel mai bun ecran pentru telefoane mobile, sau cel putin asta spun expertii de la DisplayMate, detronand iPhone 11 Pro si Huawei Mate 30 Pro, care au fost “premiate” pe final de an 2019.

Samsung GALAXY S20 Ultra a reusit in testele expertilor sa dmonstreze faptul ca are un ecran atat de bun incat are o calibrare aproape perfecta in ceea ce priveste redarea textelor pentru citire. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S20 Ultra este catalogat de catre experti ca depasind sau egaland nu mai putin de 12 recorduri in ceea ce priveste performantele ecranelor pentru telefoane mobile, iar asta e cu adevarat impresionant, dar per total e pus peste orice altceva.

Samsung GALAXY S20 Ultra: Anuntul ce DISTRUGE Apple, Huawei

Samsung GALAXY S20 Ultra se bucura de cea mai buna acuratete a culorilor pentru ecranul unui telefon, de cea mai mare gama de culori, dar si de cea mai avansata calitate a imaginii pentru un ecran de telefon. Samsung GALAXY S20 Ultra are deasemenea si o luminozitate foarte buna pentru ecranul sau cu diagonala de 6.7 inch, si totul pentru tehnologia OLED, cea care a avansat extrem de mult in ultimii ani, depasind toate problemele avute initial.

“Based on our extensive Lab Tests and Measurements the Galaxy S20 Ultra has a Very Impressive Excellent Top Tier World Class Smartphone Display with close to Text Book Perfect Calibration Accuracy and Performance that is Visually Indistinguishable From Perfect. Based on our objective Lab Tests and Measurements the Galaxy S20 Ultra receives a DisplayMate Best Smartphone Display Award earning DisplayMate’s highest ever Display Performance Grade of A+ and setting or matching 12 Smartphone Display Performance Records.”

Samsung GALAXY S20 Ultra are cel mai bun ecran pentru telefoane mobile, indiferent de toate explicatiile tehnice pe care le ofera analistii, iar asta e cel mai important pentru oamenii care-l vor. Desigur ca Samsung GALAXY S20 Ultra si costa nu mai putin de 1350 de euro, deci era normal sa fie cel mai bun din acest punct de vedere, iar pana in toamna e greu de crezut ca va avea rival, si doar Samsung GALAXY Note 20 l-ar mai putea intrece inaintea iPhone 12.

Samsung GALAXY S20 Ultra este telefonul despre care v-am tot spus ca merita sa il cumparati deoarece va va oferi cele mai bune performante in momentul de fata, astfel ca o alegere mai buna la Samsung nu aveti.