ING Bank: PROBLEME cu HomeBank pentru Clientii din Romania

ING Bank are probleme mari de functionare cu serviciul HomeBank in Romania, atat pentru telefoane mobile, cat si pentru calculatoare, iata ce se intampla.

ING Bank PROBLEME

ING Bank are probleme mari cu sistemul HomeBank pentru clientii din Romania in momentul de fata, atat aplicatia pentru telefoane mobile, cat si website-ul fiind indisponibile pentru clientii din tara. ING Bank ofera prin intermediul HomeBank posibilitatea de a accesa informatii despre conturile si cardurile pe care clientii le au in Romania, insa din pacate logarea in sisteme este imposibila acum, cu erori afisate la logare pe calculatoare si telefoane.

ING Bank afiseaza in sistemul sau privind starea serviciilor ca toate sistemele sunt functionale, dar din pacate acest lucru nu este adevarat, problema persistand de cateva momente bune deja. Puteti vedea in imaginile de mai jos erorile pe care le afiseaza aplicatia HomeBank a celor de la ING Bank pe telefoanele mobile, inclusiv eroarea privind accesarea paginii cu statusul serviciilor, iar situatia sta cam la fel si daca incercati accesarea de pe calculatoare.

ING Bank: PROBLEME cu HomeBank pentru Clientii din Romania

ING Bank probleme homebank

ING Bank nu are in mod obisnuit probleme cu sistemele sale, insa la aceasta ora se pare ca exista niste dificultati in ceea ce priveste folosirea lor, iar banca nu a anuntat ca face vreo operatiune de mentenanta. Nu se stie deocamdata de ce ING Bank are probleme de functionare, dar daca doreati sa va logati in HomeBank sa faceti vreo modificare, e foarte bine sa stiti ca deocamdata acest lucru nu este posibil, si nu se stie cat va dura pana cand problema va fi remediata.

ING Bank probleme servicii

ING Bank are HomeBank independent de serviciile de plati cu carduri si plati mobile, astfel ca daca platforma online nu este disponibila, ar trebui sa puteti oricum face plati la magazine, sau sa retrageti bani de la bancomate. Acest lucru este valabil pentru cam toate situatiile in care platforma HomeBank a celor de la ING Bank este indisponibila, asa ca n-ar trebui sa aveti probleme in folosirea in lumea reala a serviciilor pe care le are banca.

ING Bank va rezolva mai mult ca sigur problemele pe care HomeBank le are, iar asta pentru ca in general ele se rezolva destul de rapid, deci ar putea fi vorba despre minute, sau zeci de minute de indisponibilitate.

UPDATE: Toate sistemele functioneaza normal acum.