DIGI Romania: Cum Primesc GRATUIT Clientii Asta chiar ACUM

DIGI Romania le ofera clientilor asta gratuit chiar acum in tara, iata ce trebuie sa faci chiar acum pentru a beneficia de tot fara a plati vreun ban.

DIGI Romania stocare

DIGI Romania are milioane de clienti in tara noastra, acum, iar pentru unii dintre ei ofera gratuit ceva ce acestia nici macar nu stiau ca pot primi in baza abonamentului pe care il au in momentul de fata. DIGI Romania a decis sa le ofere unor clienti din Romania spatiu de stocare gratuit in platforma DIGI Storage, si v-am spus acum cateva luni despre acest serviciu foarte bun pentru care nu trebuie sa platiti, insa nu toata lumea il primeste gratuit.

DIGI Romania a decis ca doar clientii romani care platesc pentru abonamente Digi Net Fiberlink 500 si 1000 beneficiaza de spatiu de stocare gratuit in platforma DIGI Storage, el fiind diferit in functie de abonament. Pentru cei care au abonamente DIGI Net Fiberlink sunt oferiti gratuit 20 GB spatiu de stocare de catre DIGI Romania, in timp ce pentru cei care au abonamentul Fiberlink 1000 se ofera in mod gratuit 50 GB spatiu de stocare chiar acum.

DIGI Romania: Cum Primesc GRATUIT Clientii Asta chiar ACUM

DIGI Romania le ofera clientilor care au aceste doua abonamente spatiu gratuit in platforma DIGI Storage, insa ei trebuie sa isi activeze conturile din sectiunea de servicii disponibila in contul de client al website-ului sau. De acolo puteti face username si parola pentru accesarea platformei in care DIGI Romania va permite sa stocati o gama foarte variata de fisiere pe care sa le accesati si de pe diverse dispozitive de oriunde din lume, la viteze foarte bune.

DIGI Romania are o retea metropolitana foarte mare in tara noastra, astfel ca fisierele pe care le stocati acolo vor putea fi accesate cu viteza mare atat din reteaua sa, cat si din retelele concurente. Acesta este unul dintre marele beneficii pe care serviciile celor de la DIGI Romania le ofera pentru clienti, internetul de mare viteza atat in tara, cat si in cazul accesarii de website-uri din strainatate, deci datele voastre ar trebui sa fie usor de descarcat oricand.

DIGI Romania are aceasta gratuitate disponibila de mult timp pentru clientii care au unul dintre cele doua abonamente de internet, restul urmand a plati un pret modic pentru el, si toti platesc pentru upgrade la spatiu mai mare.