iPhone 9: Coronavirus are un IMPACT mai MARE decat se Credea

iPhone 9 productie Coronavirus

iPhone 9 ar urma sa fie afectat de Coronavirus intr-o masura mult mai mare decat se cretea initial, iar asta este o veste foarte proasta pentru cei de la Apple si planurile lor de a lansa telefonul undeva pe la final de luna martie pentru clientii din toata lumea.

iPhone 9 ar avea productia amanata din cauza Coronavirus, conform unor informatii venite astazi de la parteneri ai companiei Apple, iar asta in conditiile in care fabricile partenerilor sai fie nu au angajati, fie vor ramane in curand fara componente.

iPhone 9 era programat pentru a avea productia inceputa in februarie, iar lansarea pe final de martie, dar partenerii Apple ar fi confirmat ca din cauza Coronavirus, productia este intarziata, insa cat de putine unitati vor fi produse pana in aprilie deocamdata nu se stie.

iPhone 9 ar urma sa fie produs de partenerii Apple in fabrici care functioneaza la doar 30% – 40% din capacitate, si din moment ce mai sunt comenzi pentru alte modele, e destul de clar ca din cauza Coronavirus afacerile celor de la Apple vor cam fi “date peste cap”.

„Furnizorii fac tot posibilul să producă și să trimită iPhone (mai ieftin) în patru săptămâni. … Întârzierea nu poate fi prea lungă, altfel va afecta strategia de vânzare a noilor produse Apple în a doua jumătate a acestui an.”

iPhone 9 nu are lansarea amanata acum de catre cei de la Apple, dar stocurile pentru lansare ar putea fi cu mult mai mici decat se asteapta foarte multa lume, iar cum Coronavirus a afectat substantial industria din China, e clar ca si acest telefon va avea probleme.