Google Pixel 5 a fost Confirmat Oficial Inainte de Lansare

Google Pixel 5 confirmat

Google Pixel 5 a fost confirmat in mod oficial inainte de lansare, iar compania americana are dezvaluite planurile sale cu mai bine de jumatate de an inainte de a dezvalui viitoare serie de dispozitive la care lucreaza in momentul de fata.

Google Pixel 5 a fost dezvaluit chiar de catre unul dintre inginerii celor de la Google, acesta mentionand intr-o intrare de cod faptul ca testeaza diverse schimbari pentru sistemul de operare Android pe un asemenea dispozitiv, care acum e doar un prototip.

Google Pixel 5 este testat acu cum versiunea Open Source a Android, adica fix aceea pe care o integreaza si Huawei in telefoanele sale, ea fiind foarte apropiata de cea nativa pe care compania Google o ofera in telefoanele Pixel in mod normal.

Google Pixel 5 a disparut foarte rapid din website-ul dedicat inginerilor Google pentru ca in mod clar a fost o scapare a unui inginer, dar e destul de clar faptul ca o noua generatie de telefoane de la companie este in plin proces de dezvoltare in acest moment.

Google Pixel 5 inginer Google

Google Pixel 5 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, cel mai probabil undeva prin luna octombrie, dar pana atunci probabil ca vom afla toate noutatile pe care seria le va aduce pentru clientii din intreaga lume.