Samsung GALAXY Note 20: Nou Design NEOBISNUIT pentru Telefon

Samsung GALAXY Note 20 are dezvaluit un nou design neobisnuit de catre compania Samsung, iata ce schimbare majora ar pregati coreenii pentru telefoanele lor.

Samsung GALAXY Note 20 design

Samsung GALAXY Note 20 ar putea fi lansat cu un nou design neobisnuit, noul model de telefon al companiei Samsung avand prezentat acum intr-un brevet de inventie o posibila schimbare foarte mare pentru anul 2020. Mai exact, pentru Samsung GALAXY Note 20 am putea vedea un ecran curbat spre marginile exterioare ale carcasei, cu un unghi de taiere destul de mare, dar mai important decat atat, ar putea avea butoane care ies prin sticla ecranului.

Samsung GALAXY Note 20 ar putea merge in directia in care a mers Huawei cu Mate 30 Pro, doar ca in loc sa ofere butoane virtuale pentru telefon, brevetul descrie butoane fizice care sunt scoase prin ecran pentru folosire. Ideea in sine nu e tocmai inteleapta, avand in vedere ca asta ar face ecranul mai fragil, deci oamenii ar trebui sa aiba mai multa grija de el, dar pe de alta parte, controlarea functiilor oferite de acele butoane pentru Samsung GALAXY Note 20 ar fi mult mai simpla.

Samsung GALAXY Note 20: Nou Design NEOBISNUIT pentru Telefon

Samsung GALAXY Note 20 design

Samsung GALAXY Note 20 are totusi si o alta idee mai putin plauzibila in acest brevet de inventie, mai exact includerea unui proiector in telefon, ceea ce se tot anunta de ani ed zile pentru diverse telefoane mobile. Desigur ca in Samsung GALAXY Note 20 e extrem de greu de crezut ca un proiector ar putea fi integrat, iar asta pentru ca grosimea telefonului ar trebui substantial crescuta pentru a acomoda componentele necesare pentru a-l putea oferi.

Samsung GALAXY Note 20 nu va veni cu un proiector, dar ar putea avea ecranul curbat foarte mult spre exteriorul carcasei si ar putea avea butoane scoase prin marginea sa, ceea ce ar fi un design interesant. Desigur ca pentru a fabrica un Samsung GALAXY Note 20 cu un asemenea design este extrem de dificil, dar Samsung e capabila sa faca asa ceva, insa ramane de vazut in ce masura va fi dornica sa marga pe o asemenea cale pentru viitoarele telefoane.

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa fie prezentat oficial in vara acestui an, undeva prin august, iar lansarea ar trebui sa aiba loc pana la final de septembrie, conform informatiilor aparute pana acum.