Apple: Schimbare FARA PRECEDENT pentru Telefoanele iPhone

apple precedent

Apple pregateste o schimbare fara precedent pentru telefoanele iPhone, compania americana luand toata lumea prin surprindere cu ceva ce lumea a cerut de foarte multa vreme, dar iata ca vine cu greu in produsele sale, dar macar vine.

Apple se gandeste sa le permita utilizatorilor iPhone sa seteze aplicatii terte ca browser si client de emal predefinite pentru sistemul de operare iOS din produsele sale, ceva ce compania a refuzat sa faca timp de aproape 14 ani, decand a fost lansata prima versiune.

Apple ar urma practic sa le permita utilizatorilor de telefoane iPhone sa inlocuiasca Safari cu Google Chrome pentru deschiderea automata a oricaror link-uri, si aplicatia Mail cu Gmail pentru accesarea email-urilor, si trimiterea de email-uri catre oricine.

Apple ar urma sa permita inclusiv folosirea Spotify pentru a asculta muzica in HomePod, sau pentru a asculta muzica folosind Siri, totul parand sa fie ceva complet ireal, dar americanii sunt fortati sa faca aceste schimbari pentru telefoanele lor.

“Compania ia în considerare posibilitatea de a permite utilizatorilor să schimbe browserul web, aplicația de e-mail Spotify, Pandora ar putea fi permisă să transmită direct pe HomePod. Apple Inc. are în vedere să ofere aplicațiilor rivale mai multă importanță pe iPhone și iPads și să își deschidă difuzorul HomePod către serviciile de muzică terță parte, după ce critica companiei oferă un avantaj nedrept pentru produsele sale interne.”

Apple este tot mai atent supravegheata de catre autoritati din cauza felului in care ii forteaza pe utilizatorii iPhone sa foloseasca doar aplicatiile predefinite din iOS pentru a face orice, insa se pare ca lucrurile urmeaza sa se schimbe radical in viitorul apropiat.