Dacia Duster: OFICIAL, Surpriza ULUITOARE pentru Modelul Nou

Dacia Duster are in mod oficial anuntata o surpriza uluitoare pentru modelul nou pregatit de catre producatorul roman, iata ce a fost dezvaluit acum.

Dacia Duster plug-in

Dacia Duster este unul dintre cele mai bine vandute modele de masini pe care Dacia le produce in momentul de fata, iar un anunt oficial vine cu o surpriza foarte mare pentru cei care asteapta un mode nou. De ceva vreme exista zvonuri care anunta lansarea unei versiuni hibrid a Dacia Duster, iar compania a confirmat in mod oficial ieri faptul ca la Mioveni vor fi produse versiuni plug-in hibrid ale masinilor sale, fara a se spune clar despre ce model este vorba.

Dacia Duster este cel mai probabil primul model plug-in hibrid de masina pe care cei de la Dacia il vor lansa, iar asta pentru ca am vazut deja o versiune electrica testata pentru lansare la nivel global. Dacia Duster va avea tehnologii preluate de la Renault pentru aceasta versiune, producatorul roman confirmand din nou faptul ca va folosi tehnologii de la grupul principal pentru masinile pe care vrea sa le produca inclusiv in Romania pentru clientii sai.

Dacia Duster: OFICIAL, Surpriza ULUITOARE pentru Modelul Nou

Dacia Duster in versiunea plug-in hibrid ar fi o combinatie intre combustie interna si un motor electric, dar cel mai probabil vom vorbi despre unul de putere mica, si o baterie la fel de mica. Acest model al Dacia Duster va fi cel mai probabil gandit pentru a avea parte de propulsie electrica la viteze mici, prin orase, iar la viteze mari sa foloseasca motorul pe combustie interna pentru deplasare, ceea ce am vazut la foarte multe modele de masini pana acum.

Dacia Duster ar putea avea un pret destul de mare in aceasta versiune, si asta pentru ca modelul cu motor pe GPL costa 15.000 de euro, deci o versiune plug-in hibrid va fi mai mult ca sigur mai scumpa. Nu este exclus ca o versiune plug-in hibrid a Dacia Duster sa se apropie de 20.000 de euro, dar totul depinde de tehologiile care vor fi folosite, de motorul electric si de bateria care il va sustine, acestea influentand extrem de mult pretul final.

Dacia Duster va fi lansata intr-o versiune plug-in hibrid cel mai probabil undeva prin 2021, iar asta pentru ca 2020 a inceput cu modelele pe GPL, si e greu de spus daca va mai veni ceva nou, substantial, in acest an.