Fortnite: Sezonul 2 INCEPE in CATEVA ORE, Anuntul Epic Games

Fortnite are sezonul 2 lansat deja, Epic Games facand ultimele modificari pentru lansarea de astazi, iar in cateva ore te vei putea bucura de tot.

Fortnite va avea startul sezonului 2 al capitolului 2 peste doar cateva ore, serverele celor de la Epic Games fiind inchise pentru ca schimbarile uriase pe care noua versiune le aduce pentru toata lumea. Cei de la Epic Games au anuntat ca de la ora 11:00, ora Romaniei, este inchis Fortnite pentru ca toate schimbarile pentru sezonul 2 sa fie implementate, si totul a venit asa cum ne-au spus zvonurile, compania tinand lucrurile secrete pana in acest moment.

Fortnite va fi actualizat pe toate platformele pe care este disponibil, deci va trebui sa descarcati noi versiuni ale aplicatiilor pentru telefoane si calculatoare pentru a va bucura de schimbarile sezonului 2. Epic Games lucreaza de cateva luni bune la toate noutatile de care jucatorii din Fortnite vor avea parte in sezonul 2, iar in cateva ore ele vor fi disponibile pentru toata lumea, astfel ca veti avea o zi destul de ocupata astazi dupa instalarea tuturor noutatilor.

Fortnite: Sezonul 2 INCEPE in CATEVA ORE, Anuntul Epic Games

Fortnite va avea parte de un pachet de actualizare mai mare decat de obicei pentru ca sunt facute mai multe schimbari decat in mod normal, deci trebuie sa fiti pregatiti pentru asta. In mod normal perioada de indisponibilitate a serverelor Fortnite ar trebui sa dureze 3 – 4 ore, in aceasta perioada inginerii celor de la Epic Games implementand toate modificarile care sunt necesare pentru ca noua versiune sa poata fi jucata de catre oamenii din intreaga lume.

Fortnite va avea foarte multe schimbari in sezonul 2, in centru fiind aurul, desi nu se stie ce rol va juca, dar separat de el vom avea avioane, elicoptere, si foarte multe arme noi. Fortnite ar trebui sa aduca si noi moduri de joc in bataliile pe care le vom face, Epic Games urmand a readuce cel putin un nou mod de joc pentru toata lumea, astfel ca povestea va evolua intr-un mod foarte interesant, care sigur va fi apreciat de catre toti jucatorii platformei.

Fortnite va avea lansat astazi sezonul 2 pentru toata lumea, iar undeva spre dupa-amiaza ar trebui sa va puteti bucura de surprizele pregatite de catre cei de la Epic Games.