Windows 10: Microsoft LANSEAZA o Noua SCHIMBARE Neasteptata

Windows 10 are o schimbare noua lansata de catre compania Microsoft pentru calculatoarele utilizatorilor din intreaga lume, iata ce modificare a fost facuta.

Windows 10 modern

Windows 10 are pentru multi utilizatori de calculatoare lansata o schimbare interesanta de la compania Microsoft, americanii oferind in avans ceva ce multi asteptau sa vada abia prin toamna pentru calculatoare. Mai exact, cei de la Microsoft au inceput sa includa in versiunile beta ale Windows 10 noile iconite despre care am auzit cu ceva timp in urma, dar care pana in momentul de fata au fost tinute ascunse de americani, cat au fost in pregatire.

Windows 10 are iconite noi pentru o varietate de aplicatii native ale sistemului de operare, cei de la Microsoft facandu-le in baza principiilor pentru design-ul fluent pe care l-au tot implementat in diverse zone din interfata sistemului. Cei care fac parte din sistemul Fast Ring pentru testarea schimbarilor din Windows 10 inainte de lansare au ocazia de a vedea aceste iconite cu mult inainte ca ele sa ajunga la utilizatorii obisnuiti din lumea intreaga, poate in primavara.

Windows 10: Microsoft LANSEAZA o Noua SCHIMBARE Neasteptata

Windows 10 a avut dezvaluite cateva sute de iconite noi in noiembrie de catre cei de la Microsoft, insa nimic in versiune finala, nimic implementat pentru aplicatii, dar iata ca lucrurile se schimba, iar implementarea a inceput deja. Windows 10 are iconite pentru aplicatiile Calculator, Groove Music, Mail, Voice Recorder, Alarms & Clock, Movies & TV, si Calendar integrate deja in versiunile sale beta, iar acesta este doar inceputul modificarilor pregatite de Microsoft.

Windows 10 va avea intr-o viitoare versiune beta incluse iconite noi pentru aplicatiile care inca nu au fost actualizate, dar deocamdata lucrurile merg destul de incet, Microsoft fiind destul de prudenta cu aceste modificari. Pana cand va fi lansata versiunea oficiala a actualizarii din primavara pentru Windows 10, cei de la Microsoft nu se prea grabesc sa ofere iconitele noi, dar trebuie sa fiti siguri de faptul ca ele vor veni, si vom avea parte de o modernizare din acest punct de vedere.

Windows 10 va avea o actualizare importanta lansata in aprilie, sau mai, iar aceasta va aduce mai multe noutati decat credeam pana acum, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru schimbari mari.