112: Vedeta AMENDATA cu 4000 de LEI in Urma unui Apel FALS

112 Andreea Antonescu

112, serviciul unic de urgenta din Romania, are de cateva luni parte de o crestere a sanctiunilor care sunt aplicate pentru cei care fac apeluri false, iar asta a afla si o vedeta cunoscuta din Romania, Andreea Antonescu, fosta componenta a trupei Andre.

112 este protejat impotriva apelurilor false de cateva luni, iar cei care pun autoritatile aiurea pe drumuri sunt amendati pe masura actului facut, Andreea Antonescu primind o amenda de 4000 de LEI pentru apelul fals facut la serviciul unic de urgenta.

112 a fost apelat de catre vedeta din Iasi, aceasta afirmand ca s-a certat cu iubitul sau si ca ar fi sechestrata intr-un apartament, necunoscand adresa acestuia, astfel ca politia a fost nevoita sa apeleze la STS pentru localizare, descoperind-o, inclusiv apartamentul.

Andreea Antonescu a afirmand, dupa venirea politiei, ca nu-si aminteste sa fi apelat serviciul de urgenta 112, si ca nu are probleme cu iubitul, insa la verificarea telefoanelor lor, politia a confirmat ca un apel a fost facut de pe telefonul barbatului, deci a aplicat amenda de 4000 LEI impotriva vedetei.

“Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008.”

Andreea Antonescu este prima vedeta amendata in urma unui apel fals la 112 facut dupa cresterea amenzilor, si daca nu gresesc, e chiar primul cetatean al tarii care primeste o amenda atat de mare, deci nu sunati aiurea la serviciul unic de urgenta.