XBOX Series X: SURPRIZA MARE cu care ATACA Playstation 5

XBOX Series X sunet Playstation 5

XBOX Series X este marea consola care rivalizeaza cu Playstation 5 anul acesta, iar cu mult timp inainte de lansarea sa, iata ca aflam despre o surpriza mare care urmeaza sa fie integrata pentru a-i oferi un oarecare avantaj in ochii clientilor.

XBOX Series X ar urma sa aiba integrat un nou sistem audio care va oferi o experienta imersiva pentru jocuri multumita unui sistem avansat de “sunet spatial”, ceva ce suna complicat, dar cu un sistem audio bun, poate oferi o experienta de joc extrem de buna.

XBOX Series X are aceasta informatie oferita dintr-o conferinta care este organizat apentru a prezenta o parte din noul sistem audio imersiv care ar trebui sa fie integrat in consola, cel mai probabil cu un chip 3D audio special gandit.

XBOX Series X va avea specificatii foarte similare cu cele ale Playstation 5, deci daca ar fi sa aiba si un chip 3D audio special pentru a oferi sunet spatial imersiv, am vorbi despre o schimbare majora care ar putea convinge oamenii sa cumpere consola in detrimentul celei de la Sony.

“Aflați de la designerii audio ai Borderlands 3 și Gears of War 5 despre cum o colaborare între Microsoft, Dolby și partenerii noștri de la middleware a declanșat o revoluție cu un sunet spațial care transformă orice pereche de căști într-o poartă multidimensională către o altă lume. Participanții se vor scufunda adânc în conducta de proiectare audio (Proiect Acoustics) și relația cu accelerarea hardware-ului dedicat pe console Xbox de nouă generație.”

XBOX Series X urmeaza sa fie lansata in aceeasi perioada ca Playstation 5, deci perioada sarbatorilor de iarna va fi una “plina” pentru fanii gaming-ului, asa ca ramane doar de vazut cum vor putea fi indeplinite asteptarile acestora.