Huawei MATE 40 Pro: Surpriza EXCLUSIVA pentru TOTI Clientii

Huawei MATE 40 Pro va avea parte de o surpriza exclusiva pentru toti clientii in momentul in care va fi lansat, iata de ce se va putea bucura lumea.

Huawei MATE 40 Pro wifi

Huawei MATE 40 Pro va veni cu o surpriza exclusiva pentru clientii din intreaga lume, iar asta deoarece urmeaza sa le ofere clientilor ceva ce nu va exista pe alte modele de telefoane decat cele dezvoltate de catre chinezi. Vorbim despre Wi-Fi 6 Plus, o versiune imbunatatita a celui mai recent standard pentru telefoanele Wi-Fi, iar Huawei MATE 40 Pro ar urma sa il aduca pentru ca inclusiv Huawei P40 Pro il va avea integrat de catre cei de la Huawei.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa le ofere clientilor viteze de transfer de date care sunt superioare celor oferite de catre Wi-Fi 6, sau cel putin asta sugereaza denumirea pe care tehnologia o are. Nu se stie deocamdata foarte clar cat de mari sunt schimbarile aduse de catre Wi-Fi 6 Plus in raport cu tehnologia standard, dar inainte ca Huawei MATE 40 Pro sa fie lansat, vom afla cu siguranta toate detalii dupa lansarea P40 Pro din cursul lunii viitoare.

Huawei MATE 40 Pro: Surpriza EXCLUSIVA pentru TOTI Clientii

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa fie utilizat cu acest standard Wi-Fi 6 Plus impreuna cu routere speciale pe care Huawei vrea sa le lanseze, deci ea nu va fi utila decat daca si acestea sunt cumparate. Era si normal sa fie nevoie de asa ceva pentru clientii care doreau sa aiba viteze mai mari de transfer de date, insa Huawei MATE 40 Pro nu le va ainge decat pentru transferarea de informatii catre un calculator, sau alt telefon care are Wi-Fi 6 implementat deasemenea.

Huawei MATE 40 Pro nu va avea viteze de internet mai mari decat conexiunea pe care o poate oferi routerul in baza abonamentului clientului, deci vitezele mai mari nu sunt in mod neaparat si usor de atins. Cumpararea unui router Wi-Fi 6 Plus de la Huawei pentru folosirea Huawei MATE 40 Pro si a atinge vitezele promise de catre companie nu e tocmai ceva ce va face toata lumea, mai ales ca acele routere nu sunt tocmai ieftine, dupa cum mai mult ca sigur unii stiu.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in toamna acestui an, iar pana atunci vom afla multe dintre noutatile cu privire la el, dar aceasta pare sa fie una destul de sigura in ceea ce priveste noul dispozitiv.