Playstation 5: OFICIAL, Vestea GROZAVA despre Performante

Playstation 5 performante

Playstation 5 are parte de un anunt oficial grozav cu privire la performantele pe care le va avea, iar asta desi ieri v-am spus ca lansarea de luna aceasta nu ar urma sa mai aiba loc dupa ce Sony a luat decizia de a se retrage de la PAX East, o importanta conferinta pentru dezvoltatorii de jocuri.

Playstation 5 urmeaza totusi sa foloseasca un mediu de stocare SSD NVMe, iar Mark Cerney, omul care se ocupa de dezvoltarea consolei, i-a demonstrat performantele in cadrul unei conferinte organizata de Samsung pentru a anunta noi medii de stocare SSD NVMe.

Playstation 5 a avut performantele acestui nou mediu de stocare SSD NVMe demonstrate in cadrul unei prezentari facute de catre Marc Cerney, el anuntand ca in cazul Spider-Man timpul de pornire al jocului este redus de la 15 secunde la 0.8 secunde.

Playstation 5 urmeaza, deci, sa aiba parte de performante extrem de bune in ceea ce priveste pornirea si rularea jocurilor, in cazul primeia, timpul este redus la mai putin de 15 secunde, ceea ce reprezinta un upgrade urias in comparatie cu modelele anterioare.

Playstation 5 ssd performante

Playstation 5 urmeaza sa beneficieze de un upgrade urias multumita acestui nou mediu de stocare SSD NVMe, astfel ca ramane doar sa vedem in ce masura performantele anuntate acum se vor dovedi a fi adevarate si dupa lansarea consolei.