Tim Cook, Managerii Apple AMENINTATI cu MOARTEA, Hartuiti in SUA

Tim Cook Managerii Apple AMENINTATI MOARTEA Hartuiti

Tim Cook si alti manageri ai companiei Apple au fost hartuiti in SUA, si unii chiar amenintati cu moartea, de catre un barbat impotriva carui a fost emis un ordin de restrictie de catre magistratii din SUA chiar in cursul acestei luni.

Barbatul a intrat de doua ori in mod neautorizat pe proprietatea din jurul casei lui Tim Cook, intr-unul dintre cazuri fiind chemata si politia, insa barbatul a fugit din zona inainte ca autoritatile sa poata ajunge pentru a-l retine pentru gestul sau.

Separat de Tim Cook, barbatul a apelat alti manageri ai Apple si i-a hartuit telefonic, amenintandu-i pe unii chiar si cu moartea, spunand ca desi nu “foloseste munitie”, cunoaste persoane care fac asta, o dovada clara  aintentiilor sale impotriva celor din conducerea Apple.

Rakesh “Rocky” Sharma este numele barbatului care i-a hartuit si amenintat pe Tim Cook si ceilalti manageri ai companiei Apple, insa pana acum separat de un ordin de restrictie nu a fost facut nimic, desi e posibil ca la casa lui Tim Cook sa fie o echipa de paza.

“Apple a câștigat un ordin de restricție temporară împotriva unui bărbat pe care îl acuză că este un agresor „agresiv” care-l hărțuiește pe CEO-ul Tim Cook și alți membri ai echipei executive a companiei. Înainte de a face probleme, Sharma a lăsat „mesaje vocale deranjante” pe telefonul executivului Apple fără nume, potrivit declarației Apple, și a sunat la linia de asistență tehnică, spunând că știe unde locuiesc membrii echipei executive. “Nu folosesc muniție, dar cunosc oameni care fac asta”, a spus el.”

Tim Cook nu a mai avut pana acum parte de o problema da cest gen, sau cel putin nu s-a aflat de vreun barbat care sa-i fi hartuit si amenintat intr-un asemenea mod, iar din pacate nu se cunosc si motivele din spatele actiunilor barbatului.