Netflix: Vestea GROAZNICA pentru Romania, Decizia RADICALA

Netflix are o veste groaznica pentru Romania, compania luand o decizie radicala pentru tara noastra, iata ce s-a schimbat in rau pentru noi in 2020.

Netflix gratuit

Netflix a luat pentru Romania o decizie radicala groaznica, iar asta in conditiile in care compania vrea sa isi creasca numarul de abonati, dar actioneaza exact in sens contrar acestui obiectiv. Cei de la Netflix au luat decizia ca in Romania sa nu mai ofere o luna de testare gratuita pentru serviciu in momentul in care se inregistreaza un abonament nou, in schimb clientii primind un prima luna un upgrade al abonamentului ales, asta in cazul in care nu e cel mai scump dintre el.

Netflix le ofera clientilor din Romania care aleg abonamentul Basic un upgrade la cel Standard, sau Premium, in functie de norocul fiecaruia, iar cei care aleg abonamentul Standard primesc un upgrade la cel Premium. Upgrade-ul la un abonament superior este oferit de catre Netflix pentru clienti doar timp de o luna, dupa care acestia devin la abonamentul pe care l-au ales initial, asta desigur in afara celor care vor abonamente Premium, ei primind, nimic.

Netflix: Vestea GROAZNICA pentru Romania, Decizia RADICALA

Netflix gratuit Romania

Netflix a luat o decizie foarte interesanta pentru Romania, cei care vor abonamente premium primind o palma peste fata, in timp ce restul primesc upgrade timp de o luna la un abonament superior. Desigur ca decizia de a actiona asa are la baza analizarea pietei din Romania, unde cel mai probabil majoritatea abonamentelor la Netflix sunt Basic, sau Standard, deci cei care se vor plange vor fi in numar foarte mic, iar pentru compania nu vor conta.

Netflix aplica aceasta decizie dupa ce a actionat la fel inclusiv in alte tari de pe glob, compania americana renuntand la luna gratuita de testare in alte piete deasemenea, si acum o face inclusiv la noi. E foarte posibil ca acesta sa fie un precursor al introducerii acelor abonamente ieftine pentru telefoane si tablete, ele trebuind sa coste cam jumatate fata de abonament Standard pentru Netflix, adica 3.99 euro, dar asta vom afla abia cand si daca vor fi lansate.

Netflix vrea sa creasca, dar aplica o strategie fix contrara acestui obiectiv, si intr-o tara ca Romania gratuitatea de o luna a serviciului e mai importanta decat upgrade-ul la un abonament superior.