WhatsApp: SURPRIZA URIASA de la DARK MODE pentru Telefoane

WhatsApp are o surpriza uriasa pentru dark mode in telefoanele in care va fi disponibil, iata ce a fost implementat deja in aplicatia de la Facebook.

WhatsApp ios 13 dark mode

WhatsApp vine cu o surpriza uriasa pentru cei care vor sa foloseasca noul dark mode in telefoane, iar aceasta vine ca o veste foarte buna pentru toti cei care sunt interesati sa se bucure de tema intunecata. Mai exact, vorbim despre faptul ca in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei WhatsApp pentru sistemul de operare iOS a fost implementata o schimbare foarte mare pentru dark mode, una care are menirea de a oferi o experienta mai buna pentru noi.

WhatsApp  are implementat dark mode in baza API-urilor care exista in iOS 13 pentru dark mode, astfel ca intreaga interfata din aplicatie va fi dependenta de setarile pe care le facem si noi in telefon, daca vrem asta. In aplicatia WhatsApp va exista posibilitatea de a alege ca noul dark mode sa fie activat, sau dezactivat, in functie de cum este setata si tema pentru sistemul de operare iOS 13 de pe iPhone, deci experienta va fi unificata pentru noi.

WhatsApp: SURPRIZA URIASA de la DARK MODE pentru Telefoane

WhatsApp ios 13 dark mode interfata

WhatsApp foloseste pentru dark mode in iPhone tot ceea ce recomanda Apple pentru implementarea acestui sistem, dar orice versiuni ale sistemului de operare care sunt mai mici decat iOS 13 nu au suport. Asta inseamna ca toti cei care vor sa aiba dark mode in WhatsApp pe iPhone vor fi obligati sa instaleze iOS 13, ceea ce probabil ca nu va fi o problema foarte mare din moment ce oricum tot care voiau tema au facut update-ul pentru sistemul de operare.

WhatsApp are totusi implementat acest dark mode in concordanta cu ceea ce ne asteptam noi, adica un negru real pentru interfata, nu un gri inchis, asa cum arata in versiunea initiala acest dark mode pentru telefoane. De ce a decis WhatsApp sa faca aceasta schimbare foarte mare nu este chiar atat de clar, dar este totusi o veste foarte buna sa vedem ca este implementat un dark mode real pentru aplicatie, asa cum si-a dorit toata lumea pana acum.

WhatsApp a lansat noul dark mode pentru toti beta testerii care folosesc aplicata in versiune beta pe iPhone, astfel ca si cei cu Android si cei cu iOS se pot bucura de tema intunecata implementata.