Dacia Logan: IMAGINI ce ARATA Masina la care NU Puteai VISA

Dacia Logan apare intr-o serie de imagini care ne arata masina la care nici nu puteai visa, dar care devine realitate in sfarsit la inceput de an 2020.

Dacia Logan visai

Dacia Logan va avea in 2020 parte de o schimbare radicala pentru tot ceea ce tine de acest model foarte popular in Romania, iar cei de la Dacia au lasat sa fie dezvaluite unele dintre schimbarile pe care le pregatesc. Mai exact, avem ocazia de a vedea imagini spion cu Dacia Logan care ne arata ca toata masina va fi schimbata de la un capat la altul pentru a le oferi clientilor ceea ce nu indrazneau sa spere de la producator, un upgrade radical pentru tot design-ul.

Dacia Logan urmeaza sa aiba un nou design modern pe care nimeni nu credea ca il va vedea pentru aceasta serie de automobile, iar Dacia pare sa se fi inspirat complet din modelele pe care Renault le-a lansat pana acum. Dupa cum puteti vedea, chiar si din aceste imagini cu o Dacia Logan camuflata, noua masina din 2020 va reprezenta o schimbare uriasa pentru serie, de la faruri si stopuri, pana la interiorul care va avea parte de un upgrade urias.

Dacia Logan: IMAGINI ce ARATA Masina la care NU Puteai VISA

Dacia Logan schimbari visai

Dacia Logan va avea o caroserie foarte mult schimbata in raport cu modelele actuale, iar ea va fi complimentata de includerea unor faruri LED pentru noul model, dar si a unor stopuri pe masura. Puteti vedea in aceste imagini ca Dacia Logan nu mai seamana cu un model pe care il stiti si il vedeti acum pe sosele, ci cu ceva cu adevarat modern, care pare produs de o companie cu un lung istoric de masini de succes, iar asta aduce Renault pentru romani si nu numai.

Dacia Logan schimbari visai

Dacia Logan va avea deasemenea si o schimbare foarte mare pentru interior, acolo unde cel putin bordul va fi modificat intr-o foarte mare masura, pentru a face loc unu sistem Easylink adus de la masinile Renault. Toate aceste schimbari pentru Dacia Logan sunt facute pentru a face masina si mai populara in Europa, acolo unde era nevoie de o modernizare pentru felul in care arata, dar si pentru a creste vanzarile in intreaga lume, intr-un moment in care era nevoie de asa ceva.

Dacia Logan model visai

Dacia Logan va fi prezentata la un salon auto de catre cei de la Dacia, insa deocamdata nu se stie daca e vorba despre cel de la Geneva din 3 martie, sau despre un altul care va avea loc in viitor.