Samsung GALAXY S20 Ultra: PREMIERA ce a UIMIT TOTI Clientii

Samsung GALAXY S20 Ultra are parte de o premiera care a uimit pe toata lumea, iar clientii au ramas intr-o buna masura si nedumeriti din cauza oferirii sale.

Samsung GALAXY S20 Ultra 16 gb ram

Samsung GALAXY S20 Ultra vine cu o premiera pentru lumea telefoanelor mobile, fie ca e vorba despre Android, sau iOS, iar asta pentru ca Samsung a decis sa socheze iar cu ceva ce nu credeam ca vom vedea. Samsung GALAXY S20 Ultra are intr-adevar pana la 16 GB RAM oferiti de catre cei de la Samsung, as acum au spus zvonurile cantitatea fiind uriasa pentru un telefon mobil, si cel mai probabil complet inutila, dar iata ca totusi este oferita in el.

Samsung GALAXY S20 Ultra are mai mult RAM decat vasta majoritate a calculatoarelor oamenilor de pe glob, 16 GB fiind o cantitate care pentru un utilizator obisnuit de PC este complet inutila. Chiar si asa, Samsung GALAXY S20 Ultra ajunge sa aiba mai mult RAM decat un calculator obisnuit, si de 4 ori mai multa memorie RAM decat iPhone 11 Pro, da ati citit bine, diferenta este uriasa, insa am o vaga impresie ca in materie de performante lucrurile nu vor sta la fel.

Samsung GALAXY S20 Ultra: PREMIERA ce a UIMIT TOTI Clientii

Samsung GALAXY S20 Ultra nu va folosi cei 16 GB RAM vreodata la intreaga capacitate decat poate pentru editarea clipurilor video 8K, care oricum nu va fi simpla din cauza procesorului telefonului. Pentru inregistrarea 8K procesorul e cu siguranta la limita capacitatii de performante, si oricum rezolutia nu e un 8K real, dar Samsung GALAXY S20 Ultra probabil ca foloseste multa memorie RAM pentru a face inregistrarile, iar in cazul editarii situatia este identica.

Samsung GALAXY S20 Ultra nu ar fi avut nevoie de 16 GB RAM fara inregistrarea 8K, insa chiar si asa e posibil sa fie inutila, mai ales ca modelele inferioare au deasemenea aceasta functie, cu mai putin RAM. Razboiul specificatiilor este totusi dus la un alt nivel de Samsung GALAXY S20 Ultra anul acesta, si e de asteptat ca restul producatorilor de telefoane mobile sa urmeze acelasi drum, cu RAM mai mult, nu neaparat si mai bun, sau mai util.

Samsung GALAXY S20 Ultra deschide calea spre 20 GB RAM in telefoanele din 2020, sau poate chiar mai mult insa oare ce vom face cu ei daca nici acum nu ne sunt utili ?